≫ 

OTVORENA GOOD GAME ARENA: Mesto gde zarađujete igrajući Dotu 2

Svaki gejmer zaslužuje mogućnost da, ukoliko to želi, izgradi svoju gejming karijeru na sebi svojstven način

  • 0

Good Game Arena” je novo mesto za gejmere spremne da svoje vreme koje provode igrajući Dotu 2 podignu na viši nivo. U pitanju je takmičarska platforma na kojoj zarađujete igrajući protiv drugih igrača i timova.

Sve što je potrebno da biste započeli svoju gejming karijeru jeste da napravite svoj nalog, izaberete ulogu, a potom i takmičenje u kom želite da igrate i da pobedama osvajate novac.

Verujemo da svaki gejmer zaslužuje mogućnost da, ukoliko to želi, izgradi svoju gejming karijeru na sebi svojstven način i pritom zaradi novac igrajući igru koju voli,” poručuju iz GGA.

Od 24. februara na platformi se održavaju live takmičenja u tri jedinstvena moda: Play for Coin, Arena i Ladder.

Foto: Flickr/ artubr, http://store.steampowered.com/

U Play for Coin modu, možete staviti određenu sumu coina na svoj meč i pobedom odneti sve coine uložene od strane učesnika. Zarađene coine u određenom momentu možete da prebacite u realnu valutu (npr. €).

U Arena modu, razvijajte svoje veštine direktnim okršajima protiv igrača sličnog ranga. Na taj način, pravite svoj gejmerski profil, i stalnim napredovanjem povećavate šanse da budete pozvani u Pro-Arenu.

Ukoliko ste za brza i kratka takmičenja, u Ladder-u vas čekaju brojni igrači sa istim ciljem - da pokupe što više nagrada na dnevnom nivou. Unapređujte svoj GGP ranking na putu ka vrhu, zbog čega ćete sigurno biti primećeni od strane drugih igrača i timova.

Good Game Arenu osmislili su istinski gejmeri i ljubitelji Dote 2, sa glavnim ciljem da monetizujete svoje vreme igranjem na ovoj jedinstvenoj platformi. Zaradite zahvaljujući svom umeću i znanju u Doti 2 i postanite deo naše zajednice!

Otvorena beta verzija Good Game Arena zvanično je puštena u rad 24. februara!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA