≫ 

Gejmeri u humanitarnoj akciji: Prijavite se tako što ćete pomoći onima kojima je najpotrebnije

Humanitarna akcija na pomolu

  • 0

“USF Gaming Fair” je turnir koji će se održati 9. i 10. marta u igraonici Game Pub-u u TC „Stadion“ i 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

Projekat je zamišljen kao događaj na kome će se studenti družiti, razmenjivati svoja gejming iskustva, razvijati takmičarski duh, ali prvenstveno kao događaj gde će se studenti upoznati sa kompanijama iz gejming industrije.

Turnir će se odvijati tri dana, od kojih su prva dva namenjena takmičenju, dok će se trećeg dana održati predavanja, odnosno predstavljanje kompanija iz gejming industrije, koji će podeliti svoje iskustvo zainteresovanim studentima, kao i druženje i networking studenata sa predstavnicima kompanija. Generalni sponzori projekta su: Ubisoft, Game Pub i Asus, dok je jedan od prijatelja projekta Klan RuR.

Ono što je važno napomenuti jeste da je “USF Gaming Fair” humanitarnog karaktera. Cilj ovog turnira jeste prikupljanje novčanih sredstava za Sanju Jelisijević (2012), devojčicu kojoj je dijagnostikovan redak oblik karcinoma pluća, od koga boluje samo dvoje dece u Evropi. Shodno tome, sve prijave za turnir vrše se popunjavanjem Google forme i uplatom kotizacije na račun humanitarne fondacije “Budi Human” za Sanju Jelisijević.

Foto: Gaming fair

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA