≫ 

Kakvi su naši najbolji sportisti sa džojpedima u rukama? Saznajte na Mozzart All Star turniru

U utorak, sredu i četvrtak očekuje nas sjajan program na Sportklubu

  • 2
Mozzart, fifa 20 Foto: Branko Starčević/Mozzart

Nedostaje nam svima sport, nedostaje nam da svakodnevno gledamo majstorije, pre svega naših igrača širom Evrope, ali Mozzart i Sportklub potrudili su se da nam ovu "nestašicu" učine prihvatljivijom sa All Star turnirom u popularnoj fudbalskoj simulaciji FIFA 20, koji će se odžati od utorka do četvrtka!

Znate već da je mnogim sportistima širom sveta ova video-igra omiljena zanimacija, a na Mozzart All Star turniru imaćemo priliku da na TV ekranima (u utorak i sredu od 20.00, u četvrtak od 20.30) vidimo kako se sa džojpedima u rukama snalaze neki od naših najboljih sportista.

As Real Madrida Luka Jović, njegov kolega iz gradskog rivala Atletika Ivan Šaponjić, jedan od naboljih defanzivaca Serije A Nikola Milenković, golman Verone Boris Radunović, prvotimac Zvezde Veljko Nikolić, kapiten mlade reprezentacije Luka Adžić, jedan od najtalentovanijih igrača Vojvodine i omladinski reprezentativac Mihajlo Nešković, i na kraju, kao specijalni gost, najbolji igrač FIFE među košarkašima, igrač Manrese Luka Mitrović...

Svi oni učestvuju na Mozzart All Star turniru, svi žele da pobede, ali imaju i humanitarnu misiju!

Naime, kompanija Mozzart je obezbedila 10.000 evra koje će zajedno sa pobednikom turnira uručiti kao pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu, a tom fondu biće pridodati svi gubitni tiketi iz Mozzarta sa mečevima All Star turnira.

Što se klađenja tiče, ovaj turnir nalazi se u Mozzartovoj specijalnoj ponudi, i ima specijalna pravila: ulog na tiketu je 500 dinara po danu – u utorak se igraju mečevi četvrtfinala, ponuđeni su kec, iks i dvojka (računa se regularni tok meča, virtuelnih 90 minuta, odnosno 12 realnih minuta), i ko sve pogodi dobija 15.000 dinara! U sredu se igra polufinale, ulog je takođe 500 dinara, a ko pogodi ishod oba meča, dobija 1.500 dinara, a ista pravila važe za četvrtak, kada se igraju finale i meč za 3. mesto. A SVI tiketi koji budu gubitni, bez obzira na to koliko ih, odlaze u humanitarni fond za pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu, gde se leče najteže oboleli pacijenti od virusa korona.

Tikete za četvrtfinale moguće je uplatiti do utorka u 13.00.

Pred turnir obavljen je i žreb, a evo i parova:

1: Luka Jović / Real Madrid / igra sa Real Madridom – Veljko Nikolić / C. zvezda / igra sa Liverpulom

2. Mihajlo Nešković / Vojvodina / igra sa Liverpulom – Luka Adžić / Emen / igra sa Mančester Sitijem

3. Nikola Milenković / Fjorentina / igra sa Mančester Sitijem – Luka Mitrović / Manresa / igra sa Interom

4. Boris Radunović / Verona / igra sa Mančester Sitijem – Ivan Šaponjić / Atletiko Madrid / igra sa Atletiko Madridom

U polufinalu, u sredu, igraće pobednici mečeva 1 i 2, odnosno bolji iz mečeva 3 i 4.

Mozzart, fifa 20 Foto: Branko Starčević/Mozzart

Sve ovo ćete moći da ispratite na Sportklubu, uz komentar Darka Plavšića i Vlade Novakovića, koji će najavljivati utakmice, i razgovarati sa svim učesnicima turnira.

Donesi odluku, ostani kod kuće i uživaj u najboljem fudbalu na Sportklubu i kladi se OVDE!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA