Mozzart All Star humanitarni turnir u FIFA 20

Večeras od 20.30 na Sportklubu 1 prava poslastica za ljubitelje fudbala: Luka Adžić na Velju Nikolića, Šaponjić na Blekija Milenkovića

  • 2
mozzart Foto: Branko Starčević/Mozzart

Sjajni mečevi odigrani su u četvrtfinalu Mozzart All Star humanitarnog turnira u fudbalskoj simulaciji FIFA 20.

Najveće iznenađenje priredio je mladi Veljko Nikolić iz Crvene zvezde koji je sa 2:1 savladao asa Real Madrida Luku Jovića, koji je igrao sa svojim timom. Ivan Šaponjić pokazao je zbog čega ga kolege smatraju majstorom za video-igre: sa 4:2 sa svojim Atletikom pobedio je Borisa Radunovića, golmana Verone, koji je birao Mančester Siti. Luka Adžić, prvotimac Anderlehta na pozajmici u Emenu, birao je Mančester Siti, i imao velikih problema sa mladom nadom srpskog fudbala Mihajlom Neškovićem iz Vojvodine, koji je igrao s Liverpulom. Na kraju je bilo 3:2. A najneizvesne bilo je u fudbalsko-košarkaškom okršaju. Nikola Bleki Milenković, as Fjorentine, sa Mančester Sitijem je pobedio prvotimca Manrese Luku Mitrovića sa 3:2, ali posle 2:2 u regularnom delu meča, zahvaljujući "zlatnom golu".

Bilo je napeto, bilo je zabavno, a to samo govori da nas večeras od 20.30 na Sportklubu 1 očekuje spektakl, uz komentar Darka Plavšića i Vlade Novakovića.

Veljko Nikolić, vezista Crvene zvezde, nameriće se, posle Luke Jovića, na još jedno Zvezdino dete Luku Adžića. Liverpul protiv Mančester Sitija – dve, po mišljenju mnogih, najbolje ekipe u igri FIFA 20 – što garantuje mnogo uzbuđenja. Nikolić je pokazao da su mu, baš kao na terenu, i na konzoli ubitačni pasovi najjače oružje, dok Adžić igra izrazito napadački i veoma direktno. Biće golova, sasvim sigurno.

A drugo polufinale čine nekadašnji partizanovci. Ivan Šaponjić igra sa svojim Atletiko Madridom, timom koji nije među najjačima na FIFA 20, ali popularni Šapa to kompenzuje sjajnim umećem sa džojpedom. Mnogo kombinuje, čuva loptu, retko greši, a napadačke akcije izvodi kad "oseti" prostor i veoma je precizan u tome. Bleki Milenković, s druge strane, "vodi" Mančester Siti i, iako je jedan od najboljih mladih defanzivaca Evrope, na "soniju" gaji napadački stil i više pažnje posvećuju atakovanju nego odbrani.

Biće izuzetno uzbudljivo, a na ishode se možete kladiti u Mozzartu: kao i u četvrtfinalu možete da birate između keca, iksa i dvojke (računa se regularnih 90 minuta virtuelno, odnosno 12 realnih), a ako pogodite ishod oba meča na uloženih 500 dinara zaradićete 2.500 dinara. Ali svakako svi dobijaju jer se SVI gubitni tiketi pridodaju na 10.000 evra koje je Mozzart obezbedio, i kompletan fond ide za pomoć Infektivnoj klinici u Beogradu za borbu protiv virusa korona.

Donesi odluku, ostani kod kuće, gledaj večeras u 20.30 Sportklub 1, i kladeći se na Mozzart All Star humanitarni turnir pomozi najugroženijima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    16. april 2020 | 11:43

    Saponja pobedjuje, on samo na Fifi igra fudbal. Vrati se u Partizan da resetujes karijeru

  • Nemam Ime

    16. april 2020 | 12:14

    Odlican je bio fudbal,Plavsic 0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA