Vreme čitanja: oko 2 min.

Motiv više za Zvezdu i Partizan: Fortuna priređuje neverovatno finale EBL-a

Vreme čitanja: oko 2 min.

Odlučili su čelni ljudi iz Fortune da naprave iskorak i u ovom smeru

  • 0
Fortuna, EBL, LoL Foto: Fortuna Esports

Regionalna liga u LoL-u (EBL) polako ulazi u svoju završnicu, ostala su još tri kola do kraja regularnog dela, a tabela je poprilično neizvesna. Od srpskih predstavnika se Partizan nalazi u "mirnoj" zoni pred plejof, dok Crvena zvezda mora dobro da se "oznoji" ako želi mesto među prva četiri tima.

Ostala su još tri kola u EBL, gde će Zvezda morati preko Partizana, Ankore i XD-a da juri mesto u plejofu, gde će joj na ruku ići i to što SajberVulvs ima znatno teži raspored (Dijamant, Valijans i XD), te bi crveno-beli trebalo da iskoriste ovu omalenu prednost. Valijans je još jedna ekipa sa skorom od 6-5, ali će i oni morati da odigraju protiv Magaze, koja može da se uključi u trku za jedno mesto, ali i protiv XD-a i SajberVulsa.

Trenutno stanje na tabeli kaže da je Dijamant prvi sa skorom 10-1, drugi je Partizan sa 9-2, a potom slede Zvezda, Sajber Vulvsi i Valijans sa 6-5, dok ih u stopu prati Magaza sa 5-6.

Za sve to vreme,  Fortuna, krovna organizacija koja stoji u održavanju ovog takmičenja je odlučila da napravi nešto novo, nešto što do sada nije viđeno. Iz Fortune su objavili da će finale ovogodišnjeg EBL-a trajati dva dana, a odigraće se u sklopu "Reconnect Gaming Festa".

Reconnect Gaming Fest će trajati dva dana, tokom subote i nedelje, odnosno 1. i 2. aprila, a svakako će glavni događaj biti finale EBL lige, koje je na programu u subotu od 16 časova, kada će se i saznati ko postaje novi kralj Balkana u League of Legends igrici.

Izuzev LoL finala, subota će biti poprilično sadržajna jer će se održati i dodatni turniri u TFT-u, odnosno u Fifi, a dok pravi šlag na tortu stiže odmah nakon finala EBL-a, kada će nastupiti grupa Crni Cerak i Lacku, koji će održati svoj koncert.

To je što se tiče u subotu, u nedelju su tu turniri u Tekenu, kao i još jedan u LoL-u, dok će biti održan i CS:GO "showmatch", o kom ni Fortuna nije želela da obelodani sve detalje. Takođe, planiran je i "Streamer showdown".

Previše događaja u samo dva dana, ali će zasigurno publika moći da uživa u jednom od najvećih gejmerskih festova na ovim prostorima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA