Vreme čitanja: oko 2 min.

Partizanu uzalud i skor 6-0, crno-beli bez sreće na žrebu: Čeka ih paklen zadatak za plasman na EMEA Masters

Vreme čitanja: oko 2 min.

Možda crno-beli dođu do iznenađenja

  • 1
Esport Partizan Foto: Fortuna esport

Esport sekcija Partizana je posle odličnog starta na EMEA Mastersu i prvog dana sa skorom od 3-0, isto načinila i tokom naredna tri gejma. Crno-beli su krajnji skor u svojoj grupi završili bez poraza, sa skorom od 6-0, ali, nisu imali sreće na žrebu u nokaut fazi.

Partizan je kao šampion EBL lige zaslužio mesto u plej-inu EMEA Mastersa, gde je zajedno sa Dijamantom predstavljao regiju Balkana. Slovenački predstavnik nažalost nije uspeo da se kvalifikuje u nokaut fazu, pošto su svoju grupu završili sa rezultatom od dve pobede i četiri poraza.

Crno-beli su bili dosta silovitiji u tom segmentu, a to su pokazali i u druga tri gejma. Partizan je ovde pristupio dosta pažljivije, prvi gejm protiv Ra'ad-a je bio drugačiji od onog prvog. Poprilično ujednačena igra, sve do 26. minuta kada Partizan čini prvi "ace", tu uspostavlja prednost, koju održava u narednim minutima. Oko 32 minuta prave "push" koji će doneti i novi "ace", kao i uzimanje Neksusa ekipe iz Egipta.

Usledio je novi meč protiv Verdanta, tu je Partizan od samog početka bio bolji rival. Izborili su prednost u kilovima, kao i u goldu, dok je uzimanje Barona u 30. minutu donelo i dovoljni vetar u leđa Partizanu da savlada protivnika iz Velike Britanije.

Konačni meč protiv Entropika je ponovo doneo maestralnu partiju Partizanovog AD kerija, mladog Jope, ali i čitavog tima Partizana koji je tokom većeg dela gejma bio u zaostatku. Međutim, Entropik je načinio samo jednu grešku i Partizan je to iskoristio za svoj šesti trijumf.

Ipak, čak i bez obzira na prvu poziciju u grupi, Partizan nije imao sreće na žrebu, pošto će u nokaut fazi igrati protiv trećeplasirane ekipe iz Francuske, Aegisa, koji je jedna od najjačih ekipa na čitavom plej-in turniru.

Ovaj meč je na programu u petak od 20 časova, a igraće se po sistemu "best of 3", iliti do dve pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alek

    6. april 2023 | 16:12

    To što su Francuzi napravili je minuli uspeh a to što će Partizan je budućnost. Nek se spreme za " parni valjak ".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA