≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Đerar Pike trguje u Partizanu i odvodi im najboljeg igrača: Evo koliko novca su zaradili crno-beli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle sjajne partije u finalu EBL-a, Partizan je odlučio da "unovči" svog najboljeg igrača

  • 5
Esport Partizan, Jopa Foto: Esport Partizan

Prethodni split u EBL ligi je prošao u znaku Partizana, koji je osvojio titulu. Crno-beli su u odličnom finalu pred dosta velikom publikom uspeli da savladaju Dijamant sa 3:2, gde je pravu MVP partiju imao njihov AD keri - Josip "Jopa" Čančar, koji je napravio i transfer karijere.

Kako saznaje Telegraf, Jopa će naredne sezone igrati za KOI iz Španije, odnosno, njihovu akademiju, kroz koju će pokušati da se probije i do prvog tima koji se nameće u LEC-u.

Jopa je imao godišnji ugovor sa Partizanom, te će tako crno-beli prihodovati i značajnu finansijsku sumu od ovog transfera. Kako je Telegraf saznao, Partizan je inkasirao 15.000 dolara od ovog transfera, što će znatno pomoći timu u narednom periodu, kada je reč o finansijama.

Mladi hrvatski LoL igrač je ovime napravio i transfer karijere, pošto je prethno nastupao za ekipu Royal, potom "Invulnerables Esport", Split Rajderse, MNM Gejming i NativZ, s kojim je takođe imao odlične igrače u NLC 2 ligi.

Ono po čemu je još Jopa ostao upamćen u crno-belom dresu, jeste i njegov nastup na EMEA Mastersu, gde je u plej-in fazi bio nosilac svoje ekipe koja je u grupi završila sa skorom 6-0, da bi kasnije usledio i tezan poraz od Egisa iz Francuske.

Još nije poznato ko će ga zameniti na poziciji ad kerija u Partizanu, ali sa finansijama koje je ekipa iz Humske prihodala - to ne bi trebalo da bude problem za naredni split.

(Telegraf.rs)

Video: Esport Partizan je šampion Balkana! Crno-beli ispisali istoriju i podigli prvi EBL trofej u LoL-u.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA