≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Crvena zvezda dovela četvorostrukog prvaka Turske

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko pojačanje za crveno-belu ekipu, koja je ovako pronašla i lidera u idućoj sezoni

  • 3
Berk Badur Foto: Instagram / Printscreen / Berk Badur

Novi split EBL lige je praktično iza ćoška, što znači da najbolje LoL ekipe Balkana polako zatvaraju svoje rostere za takmičenje. Crvena zvezda je pomalo i podbacila u prethodnom splitu gde je zauzela četvrto mesto, te je sada odlučila da ozbiljnije pristupi. Kako Telegraf saznaje, prvi igrač u novom rosteru je turski support igrač Berk Badur, poznatiji kao "Farfetch"!

Očigledno je da u Crvenoj zvezdi više nema šale, da su sada spremni da "sve karte" bace na osvajanje EBL trona, koje trenutno pripada Partizanu.

U predsezoni je bilo dosta govora o tome ko će igrati na ovoj poziciji u Crvenoj zvezdi, kako se moglo čuti iz esport kuloara, postojala je mogućnost i da se bivši kapiten Igor Radusinović "TasteLess" vrati u ovaj tim, međutim, pregovori su propali, te su crveno-beli pronašli verovatno i dosta bolje rešenje.

Farfetch je 24-godišnji support iz Turske, koji ima i bogatu karijeru, a može se pohvaliti da je čak četiri puta bio i šampion Turske lige u LoL-u, što samo govori o tome koliko veliko ime stiže u EBL. Počeo je u Masiv Strouku, potom je igrao za Tim Vulčur, P3P, Banditse, Dark Pasaž, Auroru, BAU, Bešiktaš, Galatasaraj, Fenerbahče, dok je prethodne dve godine proveo u Istanbul Vajldketsima, ekipi koja je nedavno osvojila i EMEA Masters.

Takođe, Farfetch je nastupao i na Svetskom prvenstvu 2022. godine, gde nažalost nije uspeo da zabeleži pobedu sa Istanbul Vajldketsima, s kojima je igrao i na MSI-ju čak dve godine uzastopno.

Njegov poslednji tim je bila Papara SuperMasiv, odakle i stiže u Crvenu zvezdu.

On je tek prva "kockica" u slagalici Crvene zvezde, koja najavljuje velika dela ove sezone, a kako se iz kluba može načuti, uskoro će biti i objavljen roster u novoj sezoni.

Podsetimo, split u EBL sezoni kreće 7. juna.

(Telegraf.rs)

Video: Esport Partizan je šampion Balkana! Crno-beli ispisali istoriju i podigli prvi EBL trofej u LoL-u.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA