Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mnogo su Yakkey": Partizan ubedljiv protiv Zvezde u EBL večitom derbiju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poprilično neumoljiva izvedba crno-belih

  • 0
Yakkey, Partizan esport, Esport Crvena zvezda Foto: Esport Partizan

Željno su mnogi isčekivali večiti derbi u EBL ligi u LoL-u, peti u istoriji, a koji je pretio da postane i najzanimljiviji do sada. Ipak, Partizan se u ovom meču sa Crvenom zvezdom pobrinuo da ne postoji drama, pa su veoma lako, suvereno slavili i došli do svoje druge pobede.

Crvena zvezda se nadala da može da prekine seriju Partizana u večitim derbijima, koji su pobedili u prethodna tri meča između ova dva rivala, ali, nije im to pošlo za rukom.

Čuveni navijački slogan Partizana glasi "Mnogo smo Yakkey", što je demonstrirao i sam ad-keri, koji gle' čuda, ima identično ime. Mladi rumunski botlejn igrač, Yakkey, praktično je sam doneo pobedu Partizanu u ovom meču.

Već po samom draftu se videlo da Zvezda nije baš najbolje ušla u meč, a sam početak je i pokazao u kom će pravcu otići. Zvezdin AD-keri, Hazel, ostao je u popriličnom zaostatku s goldom, dok je Yakkey uzimao "kill" za "killom", čime je svoju Džinks činio premoćnom.

Koliko je Yakkey bio nadmoćniji u odnosu na svog protivnika, govori i to da je za čitava tri levela bio iznad, što je slutilo na samo jedan kraj. Na kraju, Yakkey je došao do skora od 6/0/5, dok je Hazel na drugoj strani imao poražavajućih 0/5/1.

Ni ostatak Crvene zvezde nije bio preterano bolji, jedini vredan pomena je bio 6ax na midlejnu, ali nedovoljno dobar. Čak je i on bio nadigran od strane Rylle-ta koji je imao skor 4/1/6, a Cl0x je na supportu imao partiju bez greške - 1/0/10

Sve u svemu, dominantna partija Partizana, koji sada ima skor od dva trijumfa i jednog poraza u EBL-u, kao i Crvena zvezda. Jedina ekipa bez poraza jeste Dijamant sa skorom od tri trijumfa.

(Telegraf.rs)

Video: Esport Partizan je šampion Balkana! Crno-beli ispisali istoriju i podigli prvi EBL trofej u LoL-u.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA