≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle kažu nije unosan posao: Evo na koji način možete zaraditi 100 miliona dolara!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Astronomske cifre se vrte u ovoj sferi

  • 0
xQc Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Dok se u svetu diskutuje o tome koliko klubovi plaćaju za transfere sportista i njihove plate, polako se pažnja usmerava i na one koji se bave prenosom sadržaja do ljudi koje to interesuje.

Kada se još uže usmerimo samo na internet i svet gejminga, tu stvari tek postaju zanimljive.

Kanadski strimer Feliks Lengiel potpisao je ugovor koji može biti vredan i do 100 miliona dolara!

Najunosniji ugovor ikada u ovog sferi potpisan je sa platforomom "Kick" koja se polako etablira pored poznatog Twitch-a.

Za razliku od svog konkurenta, Kick 95% zarade ostavlja svojim strimerima, što je čini daleko profitabilnijom za njih, pa sve češće dolazi do prelazaka. Posebno je to postalo intenzivno jer je Twitch u jednom momentu pokušao da ograniči mogućnost spoljne zarade svojim strimerima.

Lengiel, koji je poznatiji pod nadimkom xQc, potpisao je na dve godine i svoj sadržaj će ubuduće emitovati na Kick-u. Uz određene bonuse, njegova zarada može biti zaokružena i na devet cifara u američkim novčanicama.

Kanađanin se svojevremno proslavio igrajući Overwatch, nakon čega je prešao u mnogo unosnije vode strimovanja. Prema nekim ranijim podacima, xQc je i na Twitch-u zarađivao pozamašnu sumu novca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA