≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Partizan vraća CS:GO ekipu nakon nekoliko meseci pauze!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Objavljen i sastav crno-belih

  • 1
Partizan CSGO Foto: Partizan Esports

Samo nekoliko meseci nakon raspuštanja Partizanove Counter-Strike: Global Offensive ekipe, crno-bela esports organizacija objavila je ponovno formiranje.

Krajem aprila u saopštenju Partizana rečeno je da ova odluka neće biti dugotrajnog karaktera i to je sada potvrđeno.

Na zvaničnom sajtu tima stoji da se crno-beli vraćaju na svetsku CSGO scenu i da se novi tim sastoji od talentovane mlade grupe igrača pred kojima je svetla budućnost.

Za CSGO sekciju u predstojećem periodu će nastupati Xaver "xavi" Hebok, Milutin "Consume" Jovanović i Lazar "baxter" Stojković kao rifleri, na AWP će biti Nikola RiiL3 Ristić, dok ćeo Andrej "leo" Nikolovski biti IGL

Predsednik Jovan Mijailović istakao je da su sa igračima potpisani višegodišnji ugovori i da svi veruju u novi projekat.

- Jako sam uzbuđen što se nakon kraće pauze vraćamo nazad u Counter-Strike! Nikada nismo krili da nam je cilj da dugotrajno ostanemo u ovom esports naslovu, prema tome smo odlučili da uz jedan mlad roster, pun potencijala, napravimo bazu koja će da traje godinama. Potpisani su višegodišnji ugovori čime smo pokazali da apsolutno verujemo u naše momke, kao i celokupni projekat CSGO Partizan Esports-a. Naše vreme tek dolazi!

Menadžer CSGO sekcije Partizana Dejan Atanacković zamolio je sve za strpljenje i izneo planove za naredni period.

- Oformili smo mlad i jako talentovan CSGO sastav koji je spreman da vredno radi i da se pokaže u najboljem svetlu. Zamolio bih navijače da budu strpljivi i da daju šansu momcima koji će pokazati kako se bori za crno-beli dres. Plan nam je da u narednih par meseci radimo na našem map pool-u i da se kvalifikujemo za domaće/balkanske lige. Želimo da postavimo Partizan Esports tamo gde mu je i mesto, a to je sam vrh balkanske CSGO scene.

CSGO ekipa Partizana prvi put je formirana u avgustu 2022. i do aprila je uspela čak da dogura i do najboljih 50 na svetu. I pored toga, tim nije uspevao da se domogne tier 1 turnira, što bi mogao da bude glavni cilj u nekom budućem periodu.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA