Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda isprozivala Partizan pred večiti derbi: "Gde vam je struja?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se zakuvava pred derbi

  • 8
Fk stadion Partizan i Esport Partizan Foto: Milena Đorđević, Esport Partizan

EBL sezona u LoL-u se polako bliži kraju, ostalo je još tri kola do završnice regularnog dela, a Srbija ima izgledne šanse da se u plejofu pronađu oba tima - Crvena zvezda i Partizan. Upravo će ove dve ekipe odigrati i novi večiti derbi, koji bi mogao dosta toga da kaže.

Večiti derbi je na programu od 21 sata, a Crvena zvezda se ne nalazi u najboljoj situaciji, pošto im je trijumf preko potreban u duelu sa ekipom koja se nalazi na prvom mestu na tabeli.

Partizan je trenutno prvoplasirani sa skorom od 10 pobeda i jednim porazom, što im garantuje siguran plejof, dok se Crvena zvezda nalazi na deobi pete pozicije sa Ankorom, te imaju skor od pet pobeda i šest trijumfa.

Ovo je i veoma važna "super nedelja" za Zvezdu, pošto pored Partizana igrjau i sa Spajkom, ali i sa Ankorom, tebi upravo tu i mogli sami sebi da iskroje sudbinu.

Međutim, kako "tradicija" nalaže, viđeno je i peckanje putem društvenih mreža. Partizan je izrekao da će "zaustaviti" Crvenu zvezdu da dođe do plejofa, a onda je usledio i veoma hitar odgovor sa druge strane.

- Gde vam je struja - upitala je Zvezda putem svog Tviter naloga, što je naišlo na reakciju navijača.

Podsetimo, nedavno je osvanula vest da je Humska ostala bez struje, a upravo tu se nalaze i prostorije Esport sekcije Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA