Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od finala za Partizan: Dijamant konačno savladao crno-bele, ostala nada za reprizu finala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imaju još nade crno-beli...

  • 1
Esport Partizan Foto: Fortuna esport

Esport organizacija Dijamanta postala je prvi finalista EBL lige u LoL-u, pošto su u gornjem delu plejofa slavili protiv Partizana sa 3:1, posle nešto više od četiri sata.

Dijamant i Partizan su prethodne sezone igrali u finalu ove lige, kada je Partizan uspeo dva puta da se povrati i na kraju i slavi nošen mladim ad kerijem, Jopom, ali je odlazak ovog igrača očigledno i uticao na igre, iako ga je Yakkey menjao na perfektan način.

Partizan je ušao u plejof kao prvoplasirani, što im je dalo i epitet favorita u ovom duelu, međutim, čini se kao da je to upravo i poljulalo ekipu. Dijamant je od samog početka bio staloženija ekipa i poprilično je lako slavio u prvom gejmu.

Drugi je doneo skoro 50 minuta LoL-a, a jedan loš fajt Dijamanta je doneo prevagu i dopustio je Partizanu da dođe do izjednačenja.

Ipak, Partizan je potom ponovo doživeo dva neuspeha i Dijamant je slavio u naredna dva gejma, čime je postao i prvi finalista EBL-a u ovom letnjem splitu.

Naravno, nije sve gotovo za Partizan, pošto čekaju i boljeg iz duela Spajk - SajberVulvs, gde će igrati s njima kako bi saznali i drugog finalistu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гојко

    27. jul 2023 | 07:58

    То они што су неки дан били понос Србије?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA