≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Balkan će dobiti novog šampiona! Partizan poklekao i pao pred Vukovima, slovenački derbi u finalu EBL-a

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sastav Vukova - TasteLess, Vaynedeta, Peppe, Velja i Klowny će se boriti za titulu šampiona Balkana

  • 0
SajberVulvs Foto: CyberWolves

Posle veoma zanimljivog splita, još zanimljivijeg polufinalnog duela, Balkan će dobiti novog šampiona u League of Legendsu, iliti LoL-u. Partizan nije uspeo da savlada SajberVulvse i da navijačima pruži reprizu finala, te će se upravo Vukovi naći na megdanu Dijamantu za titulu šampiona EBL lige.

Već i pre početka sezone su Vukovi obećavali dosta, pogotovo u dosta "apgrejdovanom" sastavu, gde su se našli Vaynedeta, Peppe, Velja, uz "starosedeoce" u vidu TasteLessa i Klownya, a mesto na klupi je pronašao i mladi talentovani trener Dmitar. Malo su se mučili u početku splita, ali, potom je sve došlo na svoje.

Partizan je ušao u plejof EBL-a kao prvoplasirana ekipa uz samo dva poraza u ligaškom delu, međutim, crno-beli kao da su zaboravili da igraju ovu popularnu igricu, prvo su od Dijamanta "stompovani" sa 3:0, a ni sada nisu prikazali nešto bolju partiju.

SajberVulvsi su doduše ispustili prvi gejm, kada je Partizan nekako napravio preokret i vratio meč u svoju korist, da bi potom ispustili sve stečeno. SajberVulvsi su odmah u drugom gejmu veoma lako uz Dragon Soul i Barona uspeli da se vrate na 1:1.

Treća partija je bila doslovno razaranje Partizana od strane SajberVulvsa, koji su ovaj gejm završili sa skorom od 17:1 u killovima, a uz odličnu partiju džanglera Velje, koji je imao skor 4-0-12.

Četvrti gejm, ispostaviće se i poslednji, doneo je i sjajnu igru Andrije Jovanovića, poznatijeg kao "Klowny", koji je odigrao vrhunski gejm na topu i sa svojim Renektonom je bio prevaga, Vukovi su odigrali sigurno u skladu sa iskustvom koji imaju u svom timu i slomili su otpor Partizana za konačnih 3:1.

Vukovima je ovo i prvo finale u njihovoj istoriji, a osim titule i epiteta najboljeg tima na Balkanu, oni će u meču sa Dijamantom tražiti i kartu za plej-in EMEA mastersa.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA