Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda i Partizan pripremili timove za "Winter Cup": Bivši dvojac crveno-belih predvodi "komšije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu baš preterano moćni sastavi

  • 0
Beograd esport Partizan i Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović, Twitter/@esportspartizan/@czvesports

Nakon što su odigrana dva regularna splita u EBL ligi, gde su titule osvojili Partizan i Dijamant, došao je red i na "Winter Cup", značajno slabije takmičenje i ono koje timovima i nije baš primarna meta, te zbog toga nastupe i u nešto slabijim timovima.

Poznati profil na Tviteru, "EBL Bidoof", najpoznatiji i najpouzdaniji insajder kada je reč o LoL-u na Balkanu, odlučio je da u susret ovom zimskom turniru obelodani i sve rostere timova sa Balkana, među kojima se nalaze i Zvezda i Partizan.

Crvena zvezda iza sebe ima nešto lošiji split, gde nisu dogurali do plejofa, te su odlučili da se okrenu i nešto mlađim, ne toliko poznatijih igračima za ovaj split.

Na poziciji supporta, biće jedno dobro poznato ime, a to je Nikola Senpai, koji je prethodni split proveo u Valijansu. Pored njega, na poziciji "AD Keri", tu je Ivan, na "midu" je Kurbax, u džungli je MrJackson, dok je na topu MegaJ. Kao rezervu, Zvezda je prijavila Bobya.

Radi se o čak četiri girača iz Srbije, dok je MrJackson jedini stranac.

Kada je reč o Partizanu, oni su odlučili da u svoj tim dovedu čak dva bivša igrača Crvene zvezde. Reč je o "džangleru" Behave-u iz Poljske, kao i o "AD Keriju", Ekstaziju, koji je i prethodne sezone bio u EBL ligi.

Osim njih, tu su još i Tibor na "midu", kao i Rubio na "topu".

Na kraju, jedini koji je ostao u timu jeste "Cl0x", koji je bio deo tima i koji je osvojio titulu na proleće.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA