Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin se povukao sa takmičenja jer nije želeo da igra protiv rivala iz tzv. Kosova!

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Svrstali su me u istu grupu sa Kosovom, koje je deo Srbije i uvek će biti"

  • 13

Uvek se nekako ispod radara u Srbiji provlače informacije o dešavanjima u svetu digitalnih sportova, iako je evidentno da on postaje sve popularniji. Međutim, ono što je učinio jedan od najboljih eFootball igrača u Evropi je za svaku pohvalu.

Marko Roksić je odlučio da se povuče sa turnira koji je mogao da ga odvede na završno takmičenje u Rijadu. Član Arsenala je upisao pet pobede iz pet mečeva, ali je pre okršaja sa takmičaren iz tzv. Kosova odlučio da se povuče. To je obrazložio postom na društvenim mrežama.

- Posle dugo razmišljanja odlučio sam da ne igram. Niko nikada nije igrao ovakvu utakmicu, pa ne bih da ja budem prvi. Ostao sam bez direktnog plasmana u Rijad, šta je tu je. Rekao bih još svašta, ali je bolje ćutati - napisao je na mrežama, potom dopunio sve i saopštenjem:

- Posle dve godine u kojima sam bio na svakom takmičenju u Evropi, sada sam odlučio da se povučem. Svrstali su me u istu grupu sa Kosovom, koje je deo Srbije i uvek će biti. Prvog dana sam bio savršen, sa pet pobeda - zaključio je popularni Roksa.

Marko je svojevremeno već osvajao velika takmičenja u nekadašnjem PES-u i jedno je od najvećih imena ovog "digitalnog" sporta.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    2. oktobar 2023 | 12:32

    Браво брате,жив био! Тако треба и мора!

  • Zan

    2. oktobar 2023 | 12:28

    I sada ce neko reci da su ga slucajno ukrstili sa tzv. Kosovom...ccc

  • Scipion

    2. oktobar 2023 | 14:21

    Овај човек враћа веру у Србе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA