≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prava bomba odjeknula u LoL svetu: Rekkles ide u Svetskog šampiona, T1 dovodi čuvenog Šveđanina!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravo niotkuda

  • 0

Ekipa "T1" je uspela da dođe do nove titule Svetskog šampiona, nakon što su slavili protiv WeiboGaminga sa 3:0, čime su osvojili svoj četvrti pehar namenjen pobedniku "Worldsa". Ipak, prava bomba je odjeknula samo 24 sata nakon osvajanja ovog trofeja.

Naime, kako tvrdi poznati novinar "LecWoolo", ali i portal "SheepEsport", T1 je odlučio da u svoju akademiju dovede poznatog "ad-kerija", odnosno, sada već "supporta", Karla Martina Erika Larsona, koji je svima poznatiji kao "Rekkles"!

Rekkles neće igrati u prvom timu T1, nego će igrati za njihovu akademiju, koja se takmiči u LCK Čelendžer ligi, koja se nalazi rang ispod prestižnog takmičenja.

Ono što je zanimljivo jeste da T1 ima i istoriju promocije igrača iz svoje akademije, te je tako njihov trenutni top lejner Čoi Vu, poznatiji kao "Zeus" upravo došao iz nje.

Rekkles iza sebe ima i poprilično turbulentan period, pošto je prolećni split odlučio da odigra za "svoj" Fnatic, na poziciji ad-kerija, dok je leto propustio zbog odluke da se prekomanduje na poziciju supporta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA