Vreme čitanja: oko 1 min.

Z10 predstavio novi LoL tim: Srpska organizacija okupila veoma moćan sastav!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opasna ekipa spremna za Ultraligu

  • 0
Zero Tenasiti Printskrin: Youtube / Zero Tenacity

Srpska organizacija koja se takmiči u Poljskoj, Zero Tenasiti, predstavio je svoj novi tim u LoL-u za iduću sezonu, a predstavljaće i neka veoma poznata imena, kao i veoma dobri igrači.

Zero Tenasiti je u prethodnom splitu uspeli da osvoje tek treće mesto, iako su bili apsolutni favorit i za treći pehar, što im nije pošlo za rukom. Njihovi igrači su zbog toga otišli po Evropi, što je značilo da će Zero morati da dovede potpuno novi tim.

Njihov tim sada čine i igrači koji su igrali u LEC-u, kao i oni koji su osvajali EMEA Masters.

U sastavu se nalaze čak tri igrača iz Poljske, koji su svoju karijeru gradili po Evropi. Novi toplejner ekipe Zero Tenasiti jeste David Slečka, iliti "Melonik", koji je igrao u LFL ligi, nastupajući za Gejm Vord i Solari, a sa GejmVordom je došao do polufinala EMEA Mastersa.

Na botlejnu će biti još dva Poljaka. Franišek Griskjevič "Harpoon" na poziciji ad-kerija, dok će mu support biti Robert Novak iliti "Erdote". Harpoon je bio BIG-a, dok je Erdote igrao za Team BDS.

Našeg Dušana Petkovića "Ryuzakija" koji je otišao u Francusku u džungli menja Daniel "bluezor" Subic, šampion letnjeg EMEA Mastersa koji je osvojio Team Heretics, dok ima iskustva i igranja u Team BDS, MAD Lionsima, Vitalitiju, Movistar.

Na kraju, midlejner je Emre Akca "Kofte", koji stiže iz Turske gde je igrao za Istanbul Wildcats.

Na poziciji trenera, tu je Nikola Zrinjski koji je poznatiji kao "xani", a koji je vodio ekipu Misfitsa u LEC-u, kao i dosta timova u LFL-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA