Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrivamo: Zvezda promenila tim i dovela pet novih igrača, cilj je osvajanje trofeja!

Vreme čitanja: oko 2 min.

U pitanju su četiri Bugarina i Srbin

  • 1
Esport Crvena zvezda, Tejstles, EBL liga Foto: Esport Crvena zvezda

Veoma malo je ostalo do početka novog splita u EBL ligi u LoL-u, gde će pehar braniti ekipa Dijamanta! Samim tim kako sat otkucava, to znači da su ekipe skoro pa sklopljene, a kako saznaje naš portal, jedna od četiri srpske ekipe - Crvena zvezda, sklopila je svoj tim za ovo takmičenje!

Naime, Crvena zvezda iza sebe ima veoma loš rezultat, pošto nisu uspeli ni da se plasiraju u plej-of, što je bilo daleko ispod njihovih očekivanja, ali i očekivanja brojne publike, koja je ponovo navijala za novi večiti derbi na LAN-u, koji će i dalje morati da se čeka.

Samim tim da su omanuli i ostali bez plej-ofa, svesni su u Zvezdi da je došlo vreme za promene, te je odlučeno da u novi split uđu sa potpuno novim timom.

Kako Telegraf saznaje, novi tim Zvezde čine jedan ruki, Tundra, na poziciji "Supporta", koji će igrati sa još četiri Bugara u ekipi. Tu su Avarice na mestu "Ad-kerija", onda Frostsize na mestu midlejnera, Hatred u džungli, te Teror na toplejnu! Takođe, Zvezda će na mestu trenera u novom splitu imati iskusnog Nikolu Senpaija, kome će pomagati Boby.

Kada je reč o samom timu, već je navedeno da je Tundra ruki, te se o njemu i ne zna baš previše, ali, pored sebe ima izuzetno iskusne saigrače.

Aleksandar "Avarice" Dimitrov je neko ko je već dobro poznat na Balkanu, pošto je njegov prethodni tim bila ekipa Split Rajdersa, gde je bio i jedan od najboljih igrača, a zanimljivo je i to da od marta nije imao tim otkako je napustio upravo hrvatsku ekipu. Osim njih, nastupao je još za Blek Lajon iz Nemačke.

Dosta iskusniji jeste Simar "FrostSize" Našidov, koji je nastupao za 10 timova u prethodne četiri godine, a gde je najzvučnije ime ekipa Monpeljea, dok u Zvezdu stiže iz Glora

Onaj najiskusniji u ekipi jeste Veselin "Hatred" Popov, još jedno ime koje je dobro poznato na Balkanu, gde je proveo i prethodni split, gde je nastupao za Valijans. Tokom karijere igrao je za nekolicinu klubova, bio je u Oksesisu, Anortozisu, Rouru, Flajnu, DrimZiju, Split Rajdersima...

Na kraju, tu je i Simeon "Terror" Kalčev koji je počeo svoju profi karijeru tek u februaru 2022. godine, pošto ima tek 18 godina. On je igrao za EKORP, potom Zerolag, Lotus, a u Zvezdu stiže iz DREN Esportsa.

Međutim, najveće ime u ovom timu jeste upravo njihov trener Nikola Đorđević "Nikola Senpai", koji je tokom igračke karijere bio jedan od najboljih igrača koje je Srbija uopšte i podarila. Tokom svoje karijere je igrao za timove poput Šalkea, KlikTeka, Asusa, Fenerbahčea, tima ŠaimSe, ZeroTenasitija, Atlete...

Takođe, dva puta je bio šampion EBL lige, te, ima iskustvo koje je potrebno da dovede i ovu ekipu do trofeja, bar prema rečima koje stižu iz Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Esport Partizan je šampion Balkana! Crno-beli ispisali istoriju i podigli prvi EBL trofej u LoL-u.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA