Vreme čitanja: oko 1 min.

Piše se istorija u Beogradu: Sve je spremno za prvi večiti derbi između Zvezde i Partizana pred publikom!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prošlo je dosta vremena, a sada će i publika moći

  • 0
Beograd esport Partizan i Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović, Twitter/@esportspartizan/@czvesports

Otkako je nastala esport sekcija Partizana, navijači su željno iščekivali večiti derbi sa Crvenom zvezdom i to onaj pred publikom, koji bi posebno trebalo da oduševi svakoga. Ipak, do toga nije došlo, ali hoće upravo sada. U subotu, 24. februara, večiti će odigrati svoj prvi LAN večiti derbi!

Naime, Partizan je stigao u EBL i odmah je oformio izuzetno moćan tim. Tu su već svi očekivali i LAN finale između njih i Zvezde, no, Valijans se isprečio tom finalu, a potom su slavili i protiv Zvezde. Nakon toga, Zvezda je posustala, a Partizan je osvojio titulu.

Konačno, poslednji split nije imao niti LAN finale, niti Zvezdu i Partizan u njemu, te, sve sada staje u "EBL Days".

Naime, organizacija Fortuna Esport je uspela da u ovom splitu okupi sve ekipe na jednom mestu, te da navijačima širom Balkana omogući i da lično pogledaju svoje "heroje".

Tako će u subotu, 24. februara, u Madlenijanumu svi biti u mogućnosti da pogledaju i prvi istorijski večiti derbi. Takođe, više o EBL Days, možete pogledati i ovde.

Naime, do sada Partizan vodi sa 5:2 u međusobnim duelima, ali ove sezone u jedinom njihovom meču je Zvezda zabeležila pobedu.

(Telegraf.rs)

Video: Lajović sa teniskog terena prešao na esports

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA