≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal UEFA prema Srbiji: Izbacili nam igrača sa Evropskog prvenstva

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nečuven potez krovne Evropske fudbalske organizacije

  • 3
Miloš Krunić Foto: Instagram / KrunaLex / Esport Crvena zvezda

Fudbalska reprezentacija Srbije je već uspela da se domogne Evropskog prvenstva koje se održava u Nemačkoj, a na dobrom putu je bila i esport reprezentacija naše zemlje koju predvodi Miloš Krunić, međutim, UEFA je odlučila da ipak stopira našeg igrača da se domogne Nemačke!

Naime, proteklog vikenda je odigran kvalifikacioni turnir za eEvropsko prvenstvo u FC24 (Fifi) koje se održava pod licencom UEFA, gde je Srbija imala svog predstavnika u vidu Miloša Krunića, igrača Crvene zvezde.

Kruna, kako je poznatiji u gejming svetu, odigrao je sedam mečeva u svojoj grupi i zabeležio je šest pobeda uz jedan poraz, što je bilo dovoljno za 18 bodova, koliko su imali i Francuz "MiniJuticier_l", ali i Španac "AdrianCifuentes", međutim, zbog boljeg međusobnog skora, Kruna je završio na prvom mestu.

Tačnije, bar se tako činilo.

Prema pravilniku, u ovoj situaciji, potrebno je napraviti trougao ova tri igrača, prema kom je naš Kruna bio bolji sa skorom od 2-1-1, Francuz je bio iza sa 2-0-2, dok je Španac završio sa 1-1-2, što je značilo da je naš igrač uspeo da se plasira među osam najboljih u Nemačkoj.

Objavili su to i brojni ljudi upućeni u ovu situaciju, ali, tada se dogodio šok. Jednostavno, UEFA je tražila od Krune da ponovo igra protiv ovih rivala, gde je poražen zbog stresa i svega što je proživeo u nekoliko minuta jer su mu pretili i diskvalifikacijom.

(Telegraf.rs)

Video: Nedimović: Biće ozbiljnih kazni od strane UEFE i FIFE za ovaj vid diskriminacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARČIBALD

    18. mart 2024 | 16:59

    Vi to o igrici ???? To je za nas vest ? Pa stvarno......

  • Kale

    18. mart 2024 | 17:24

    Pa i oni su igrali protiv njega i njima je preceno izbacivanjem. Sta se tu drami. Lik je izgubio

  • Miki Veliki

    18. mart 2024 | 17:03

    Nije trebao pristati na novi meč

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA