Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos večitog derbija između Partizana i Zvezde

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi ove sezone...

  • 0
Večiti derbi, Partizan, Zvezda Foto: TV Arena sport

Dok se prašina ne spušta oko večitog derbija u fudbalu, gde je Zvezda slavila sa 3:2 protiv Partizana, na red dolazi i novi okršaj najvećih rivala, ali ovoga puta na virtuelnom terenu, pošto će crno i crveno beli igrati u 5. kolu Efootball lige koju organizuje Relog medije.

Ove sezone je Zvezda sklopila i znatno jači tim, te se tako osim Tananog u ekipi nalaze i Mestre i Mucahit, što znači da crveno-beli imaju dva od tri najbolja evropska EFootball igrača, dok je Partizan takođe pojačao svoje redove.

I dalje su u redovima Partizana ostala i dva najbolja srpska igrača - Kepa i Roksa, dok je tu sa njima i Rumun Urma, ali i Peđa, koji je rezerva.

Kod Zvezde je na klupi ostao i Perun od prošle sezone.

Još nije poznato u kojim će sastavima nastupiti večiti, ali, direktan prenos je omogućen putem Arena Esport kanala od 21 sata.

Trenutno stanje na tabeli je takvo da je Zvezda prvo mesto sa 10 bodova iz četiri meča, dok se Partizan nalazi na sedmoj poziciji sa pet bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA