≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Zvezda oprobanim rosterom ide na "supertim" Partizana! Trojac potpisao za crveno-bele

Vreme čitanja: oko 1 min.

Polako se kreira tim...

  • 1
FK Crvenja zvezda, Marakana Foto: FK Crvena zvezda

Ostao je još jedan do zatvaranja rostera za predstojeći split u EBL ligi, što znači da se ekipe na Balkanu polako i pripremaju za ovo takmičenje. Nakon što je poznato da Partizan sklapa "supertim", dolaze i prvi signali sa druge strane brda, gde istim koracima ide i Crvena zvezda.

Kako saznaje Telegraf, Zvezda je potpisala tri igrača, čime je zatvorila botlejn, kao i mid, dok se još čekaju igrači u džungli i toplejnu. Crvena zvezda je zadovoljna viđenim u prethodnom splitu odlučila da zadrži na supportu poznatog "Nikolu" (Nikola Đorđević), jednog od najboljih LoL igrača koje je Srbija podarila.

Njegov duo na botlejnu će ostati i Aleksandar Dimitrov, poznatiji kao "Avarice", koji je i u prethodnom splitu predstavljao boje Crvene zvezde. Ovo je ujedno i najvažniji posao crveno-belih, koji su se susreli sa mnogim interesovanjima za njenog ad-kerija Avarice-a, koji je odlučio da ostane u klubu.

Osim njih, Zvezda je završila i potpis midlejnera, koji će biti povratnik u crveno-beli dres, a to je bivši kapiten - Hrisimir Popov iliti "6ax"!

6ax je proveo dva splita u Zvezdi, pre nego je otišao u ekipu Anortozisa, gde je takođe proveo prethodna dva splita.

Na ovaj način, Zvezda je prikupila više od pola tima, dok se još čekaju toplejner i džangler, dok prema informacijama Telegrafa - Zvezda ima svoje želje i na ova dva mesta, samo je pitanje da li će do dogovora doći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA