Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđeno Telegrafu: U Zvezdi nema šale, vraća se Kektz!

Vreme čitanja: oko 1 min.

On će igrati na svojoj poziciji, dok će kao iskusan igrač deliti i savete ekipi

  • 0
Bor Jeršan, Kektz Printskrin: Youtube / FortunaEsport

Nešto malo je ostalo do zvaničnog odabira rostera za predstojeći EBL, a Crvena zvezda je uspela da privoli i još jednog igrača da postigne usmeni dogovor sa njima - radi se o toplejneru Boru Jeršanu, poznatijem kao "Kektz", koji se vraća u crveno-bele!

Kektz je dobro poznato ime na balkanskoj LoL sceni, gde važi za jednog od najboljih, ako ne i najboljeg toplejnera sa Balkana, dok će mu ovo biti povratak u crveno-beli dres.

Ogromno iskustvo ima, a upravo to bi trebalo i da igra određenu ulogu u njegovom dolasku u Zvezdu, gde bi trebalo da pomaže i treneru "BerNNasu".

Već je Slovenac nastupao za Crvenu zvezdu u periodu od januara do aprila 2020. godine, nakon čega je promenio i nekolicinu klubova. Igrao je za ASUS, Jinsaniti, Ridl, Dijamant, dok je prethodni split proveo u Lupusu.

Prethodno je Kektz igrao i za Fnatik, 3sUP Enterprajses, E-korp, Lou Prajoriti, SuperMasiv, Iguana, LDLC, Kingvin, Flejms, Alpaku i Erdevin.

Dovođenjem Kektza, Zvezda je kompletirala čitav roster, pošto je od ranije poznato da su u timu ostali Nikola i Avarice na botu, odnosno, doveden je 6ax na midlejn. Ostalo je samo još mesto u "džungli", koje bi uskoro trebalo i da se ozvaniči.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Senpai pred istorijski LoL derbi sa Partizanom pred publikom najavio jaku borbu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA