≫ 

Evropsko prvenstvo ili operacija? Selektor Belgije otkrio stanje povređenog De Brujnea

Belgijanci se nadaju najboljem mogućem raspletu...

  • 1
Kevin de Brujne Foto: Tanjug / AP

Kevin De Brujne, kojem je u subotnjem finalu Lige šampiona polomljen nos, kao i leva jagodična kost u duelu sa Rudigerom iz Čelsija, neće morati na operaciju.

- Vesti su dobre i sve treba da se vrati u normalu. Kevin će se priključiti reprezentaciji za nedelju dana, nakon par dana odmora - istakao je selektor Belgije Roberto Martinez.

De Brujne će se priključiti ekipi 7. juna, ali pre toga mora da prođe niz pregleda kako bi Belgijanci bili sigurni da je sve u redu što se tiče oka i nosa.

- Promenili smo Kevinov raspored. U normalnim uslovima imao bi odmor, ali sada tih sedam dana moramo drugačije da organizujemo. On će morati da obavlja preglede. Kada sam razgovarao s njim, bio je pozitivan. Kada bi otišao na operaciju, ne bi mogao da igra na Evropskom prvenstvu, a mi imamo osećaj da je spreman - rekao je Martinez.

Belgija, jedan od favorita za osvajanje titule evropskog prvaka, igra prvu utakmicu na turniru 12. juna protiv Rusije u Sankt Peterburgu.

Video: Savićević prelistava kultne fotografije karijere:Pocepao je igrača Partizana, pokazao svoju sliku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA