≫ 

Sudija koji je poništio Ronaldov gol u Beogradu pati zbog vakcine: "Želeo sam da je primim, šteta"

Dani Makeli kaže da mu nije svejedno što će po Evropi putovati nezaštićen

  • 2
Dani Makeli Foto: Youtube / Printscreen

I dok Srbija polako, ali sigurno napreduje ka kolektivnom imunitetu i ima vakcina u izobilju, Holandija nije baš te sreće. Naime, ova zemlja trenutno vakciniše samo one najugroženije, a dopustila je da u nekim ekstremno važnim situacijama cepivo prime i sportisti - poput fudbalera koji će se takmičiti na Evropskom prvenstvu.

Međutim, interesantno je da sudijama iz Holandije koji će deliti pravdu na EURU ta mogućnost nije ostavljena, pa će oni kroz Stari kontinent putovati nezaštićeni, zbog čega je glas podiglo nama veoma poznato lice.

Dani Makeli, koji nije priznao onaj pogodak Ronalda u Beogradu, istakao je da bi mu bilo mnogo lakše i draže da je primio vakcinu protiv koronavirusa pre početka Evropskog prvenstva.

- Mislim da je to propuštena prilika. Holandski nacionalni tim se vakcinisao, a ja bih voleo da sam bio deo toga - istakao je Makeli.

Njegov kolega Bjern Kujpers uspeo je da dođe na red na vreme, pošto je deset godina stariji i "upao" je u starosnu kategoriju koja može da primi cepivo. I jedan i drugi će sa svojim pomoćnicima sledećeg ponedeljka otputovati u Istanbul.

- Nadao sam se da će mi je ponuditi ranije. Ali bilo je teško, zato što je razmak između dve doze šest nedelja. Moraš da budeš u istom mestu u tom periodu. Mogli smo to da odradimo u Holandiji, ali se nije desilo. Šteta - tužan je Makeli.

Video: Mitrović: Ubeđivao sam Ronalda ali on ima svoje viđenje situacije, ja mislim da lopta nije ušla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA