Veliki udarac za Špance pred EURO: Kapiten pozitivan na koronu, možda i ne putuje na takmičenje

Buskets jedini dobio pozitivan test

  • 1
Fudbal, fudbalska reprezentacija, Španija - Portugalija Foto: Tanjug/AP

Veliki udarac za Španiju! Kapiten fudbalske reprezentacije te zemlje Serhio Buskets napustio je trening kamp zbog pozitivnog nalaza na koronu!

Tamošnji savez objavio je da je Buskets u nedelju dobio pozitivan rezultat, dok su svi ostali testovi negativni. Međutim, određeni fudbaleri, koji su bili u nešto bližem kontaktu sa Busketsom, će preventivno ostati izolovani.

Pred selektorom Luisom Enrikeom je sada težak zadatak s obzirom na to da mora da odluči hoće li zvati zamenu za Busketsa ili će ga ostaviti u ekipi.

Prvi meč protiv Švedske na EURO sigurno će propustiti, moguće je i da će drugi protiv Poljske 19. juna. Čak i ako dobije negativan nalaz, jasno je da će 10 dana trenirati odvojeno od ekipe.

Enrike će moći da zameni Busketsa nekim drugim igračem, jer pravila UEFA to dozvoljavaju, ali neće moći samo da ga priključi s obzirom na to da na spisku mogu da budu samo 24 fudbalera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    7. jun 2021 | 13:44

    koja glupost neki fudbaleri pa svi su bili u kontaktu na par metara i ceo strucni stab ako je pozitivan svi mora da budu izolovani ali to je druga stvar u pitanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA