Francuzi lakše dišu posle dobrih vesti: Benzema nije povređen, igraće na startu Evropskog prvenstva

Utvrđeno je da je reč samo o bolnom udarcu

  • 0
karim benzema Foto: Tanjug/Ap

Mnogo je Francuzima lakše večeras. Saznali su da će se u državni tim za Evropsko prvenstvo ipak vratiti Karim Benzema, pošto nije ozbiljnije povređen prema saznanjima tamošnjeg RMC Sporta.

Napadač Reala je na prijateljskoj utakmici protiv Bugarske zbog bola u predelu butnog mišića napustio igru pred kraj prvog poluvremena. Bio je u stanju da izađe sam, zatražio je izmenu, što je uzbunilo sve u nacionalnom timu Francuske.

Selektor Didije Dešan je nakon utakmice na konferenciji za medije izjavio da Benznema nije igrao ostatak meča iz predostrožnosti, kako ne bi dodatno pogoršao situaciju.

Iskusni napadač je danas bio na pregledima, koji su pokazali da nema povrede mišića ili ligamenata, već da je samo reč o bolnom udarcu i prema navodima već pomenutog RMC Sporta. Benzema će se vratiti treninzima u najgorem slučaju za tri dana, što znači da će biti spreman za meč sa Nemcima na startu grupne faze.

Video: Brazilci drugi put matirali Gordića: Pedro posle nepriznatog gola ipak uspeo da zatrese mrežu Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA