≫ 

Sve pršti od luksuza: Zavirite u hotel u kom borave Englezi, zbog pravila o ženama mnogi nisu srećni

Četi Gordog albona onemogućeno da supruge i devojke dovode u hotel

  • 0
Fern Hawkins, hilton Foto-kolaž: Hilton.com, Instagram/_fernhawkins

Samim tim što su jedna od zemalja domaćina, fudbalska reprezentacija Engleske mogla je da bira u kom hotelu žele da budu tokom Evropskog prvenstva koje počinje u petak!

Otuda i ne čudi što su Englezi iskoristili tu mogućnost i odabrali svoju staru bazu u Bartonu, gde se inače i nalazi luksuzni kampus nacionalnog tima.

Zatvoreni bazen, spa centar, sepcijalni bar, sobe kao iz bajke... sve to Englezi imaju u svojoj bazi koja je od Velmblija udaljena oko dva i po sata.

Međutim, za razliku od nekih ranijih takmičenja, pogotovo na Mundijalu u Rusiji gde su igrali polufinale, Englezi neće moći da se druže sa lepšim polovinama u tim sobama.

Razlog za to su određena UEFA pravila vezana za korona virus, dok je i dalje otvoreno pitanje hoće li postojati neko mesto gde će igrači moći makar nakratko da se vide sa voljenima.

Englezi, inače, svoje takmičenje na EURO počinju u nedleju protiv Hrvatske, dok su u grupi još Češka i Škotska koja je u onom baraži Lige nacija sprečila Srbiju da se nađe u ovom društvu.

>>> Večeras (21.00) u Rimu Evropsko prvenstvo otvaraju Turska i Italija - Azuri su među favoritima iz senke, dok su Turci najmlađa reprezentacija na šampionatu. Kvota na Italiju je 1,63, na Tursku 6,25, a na iks 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Turska - Italija.

U nastavku pogledajte i neke od lepših polovina engleskih reprezentativaca među kojima prednjači supruga Herija Megvajera Fern Hopkins koja je postala poznata i po onoj fotki sa Mundijala.

Fern Hokins, supruga Herija Megvajera

Mia Meklanagan, devojka Risa Džejmsa

Anuška Santos, supruga Luka Šoa

Video: Gobeljić posle veridbe odveo Kaću Grujić na egzotičnu i luksuznu destinaciju gde noć košta 250 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA