Prelepa Dileta i njen dečko zajedno gledali EURO, Turčinova reakcija na kraju utakmice je hit

Ovoga puta je slavila zemlja odakle je prezgodna voditeljka

  • 0

U prvoj utakmici na Euru Italija je savladala Tursku sa 3:0, a na tribinama se mogao videti i najpopularniji par u Italiji - čuvena voditeljka Dileta Leota i njen izabranik, Turčin Džan Jaman.

Pomenuti ljubavni par već neko vreme privlače svetsku javnost, dugo se spekulisalo i o raskidu ovog para, nakon što je Džan deaktivirao svoj Instagram profil i otišao u Tursku.

Naime, Dileta je tada prekinula vezu jer nije mogla da trpi ljubomorisanje njenog verenika, da bi mediji potom objavili da je u vezi sa vlasnikom Rome.

Nakon svih priča, Dileta je ponovo viđena sa Džanom i sve navodne priče o prevari su pale u vodu. Jedan od najpoznatijih svetskih parova viđen je i na Olimpiku, gde su prvenstvo otvorile reprezentacije Turske, odakle je Džan i Italije, odakle je prelepa voditeljka.

Na početku utakmice oboje su imali široke osmehe, da bi krajnji ishod utakmice i pobeda Italije od 3:0 nateralo glumca da navuče masku preko celog lica.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati na klipu koji se nalazi na vrhu teksta.

Evo zbog čega Dileta Leota mami muške uzdahe i važi za najzgodniju voditeljku na svetu.

Video: Srce će početi da vam preskače od Diletinog kućnog snimka: Nemamo reči za ono što radi s pozadinom!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA