≫ 

Patrik Šik otkrio tajnu koja stoji iza njegovog gola s pola terena: "Znao sam da ću ga dati"

Tek je počelo Evropsko prvenstvo, a već imamo najozbiljnijeg kandidata za najlepši gol turnira

  • 0
Patrik Šik

Pritnskrin: Twitter.com/@br_goal

Fudbaleri Češke savladali su Škotsku sa 2:0 u prvom kolu grupe D na Euru, a oba gola postigao je Patrik Šik. Prvi je postigao glavom došao nakon centaršuta, dok je drugi gol dao lob udarcem s pola terena.

Prvotimac Bajera iz Leverkuzena, Patrik Šik, izrastao je u pravog heroja i podsetio je zašto je Roma svojevremeno izdvojila za njega 42.000.000 evra.

Nakon utakmice Šik je odao tajnu koja stoji iza njegovog gola, naime, on je za BBC rekao da je čitavo prvo poluvreme čekao priliku za ovakav pokušaj

- Da, video sam da je izašao. Čekao sam i čitavo prvo poluvreme šansu, znao sam da stoji jako visoko i svaki put kad bih dobio loptu, prvo bih proverio gde on stoji - rekao je Patrik Šik za BBC, a potom je nastavio.

- Čim sam dobio loptu, pogledao sam gde je i odlučio sam da pokušam, bio je to lep gol - rekao je heroj Češke reprezentacije.

Malo ko je verovao u ekipu Češke da može doći i do boda u paklenoj grupi sa Engleskom, Hrvatskom i, ekipom koja je izbacila Srbiju, Škotskom.

Međutim, već nakon prvog kola imaju tri boda i nalaze se na prvom mestu grupe ispred Engleske koja je savladala Hrvatsku sa 1:0.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Video: Šahovnica se uvukla u pozadinu: Hrvatska navijačica objavila nikad vrelije snimke, mrda napred nazad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA