≫ 

Kad one dođu na stadion svi gledaju u njih, a ne u fudbal: Ovo su najlepše navijačice Eura

Kao i na svakom velikom prvenstvu nezaobilazni deo su i navijačice svojih reprezentacija

  • 4
Navijačice Foto-montaža: Instagram natasafigurella/miiiiiroshina/sonya_kukuruky

Svako reprezentativno takmičenje donese popularnost nekoj od devojaka koja se nađe na stadionu da bodri svoju reprezentaciju, a devojke na ovogodišnjem Euru su fenomenalne.

Smotra najboljih evropskih ili svetskih zemalja uvek osim dobrog fudbala donese i dobru zabavu na tribinama, tu se mogu videti "najluđi" navijači na svetu, mogle su se čuti neke od najboljih pesama posvećenih svojim fudbalerima (Will Grigg's on fire), a takođe se mogu videti i izuzetno prelepe i prezgodne navijačice iz raznih krajeva sveta.

Kada se pominju navijačice, prva asocijacija za mnoge je Larisa Rikelme koja je svetsku slavu stekla na Mundijalu u Južnoj Africi zbog načina na koji je držala svoj mobilni telefon.

Međutim i Evropa ima svoje adute, Hrvatica Ivana Knol je postala poznata nakon svog stajlinga u Rusiji na Svetskom prvenstvu 2018. godine, Marta Barcok je postala popularna jer je proglašena za Mis Eura 2016. godine u Francuskoj.

A nakon prvih utakmica na Euru 2020, možemo videti da ni ovo takmičenje neće previše kaskati za ostalim.

Naš favorit za ovogodišnji Mis Eura je Slovakinja Tanja Mirošina, a ni komšijska Severna Makedonija nije za bacanje. Najlepše navijačice sa Eura možete pogledati u galeriji ispod.

Video: Da li ste zaboravili prsatu Albanku sa EURO 2016?! Probila se neviđeno, a tek da joj vidite snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA