Nestvarne scene na ulicama Budimpešte: 60.000 navijača na Portugalce, umešali se i LGBT aktivisti

Lepa atmosfera u komšiluku ovog popodneva

  • 1
Euro 2020, fudbal Mađarska - Portugal

Foto: Tanjug/AP

Mađarska i Budimpešta nalaze se u epicentru fudbalskih dešavanja ovog utorka pošto će na Puškaš Areni u okviru 1. kola u grupi F na Evropskom prvenstvu ugostiti aktuelnog šampiona Evrope i Lige nacija, Portugaliju.

Predvođeni jednim od najboljih fudbalera današnjice, Krsitijanom Ronaldom, Portugalci kreću u odbranu titule, a očekuje ih paklen doček i čak 61.000 duša na modernom budimpeštanskom stadionu.

Mađari će ujedno ugostiti i najveći broj navijača na Evropskom prvenstvu, zahvaljujući činjenici da je većina stanovnika imunizovana vakcinama iz Kine i Rusije, koje je obezbedio premijer Viktor Orban.

 

Inače, tokom dana bilo je vatreno na ulicama Budimpešte, gde su se navijači Mađarske okupili u ogromnom broju kako bi se "zagrejali" za veliku utakmicu koju igraju njihovi puleni.

Zanimljivo da su utakmicu iskoristili i LGBT aktivisti kako bi se u velikom broju pojavili na ulicama i zatražili svoja prava. Pogledajte galeriju iz Budimpešte:

Video: Šahovnica se uvukla u pozadinu: Hrvatska navijačica objavila nikad vrelije snimke, mrda napred nazad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggy

    15. jun 2021 | 18:22

    Hahaha vec imamo pobednika ovog prvenstva…VAKCINA 🤦🏻‍♂️👏🏼👏🏼

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA