"Bila je vrućina, smetali su nam navijači": Francuzi brzo našli izgovor za kiks u Budimpešti

Didije Dešan frustriran defanzivnom igrom Mađara

  • 1
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Mađarska - Francuska

Foto: Tanjug/AP

Reprezentacija Mađarske je načinila jedno od najvećih iznenađenja na Evropskom prvenstvu u fudbalu, pošto je pred 60.000 gledalaca u Budimpešti remizirala sa šampionom sveta Francuskom (1:1).

Strelac jedinog gola za "Galske petlove" Antoan Grizman smatra da su na rezultat uticali toplota i pun stadion mađarskih navijača.

- Teška utakmica. Ovo je prvi put da igramo na punom stadionu, nismo se snašli, izgubili smo osećaj. Nismo se najbolje slagali, bilo je super vruće... Nismo mogli da se nađemo, nismo mogli da realizujemo šanse u prvom poluvremenu - rekao je Grizman.

Napadača Barselone ne napušta optimizam.

- Znamo da imamo klupu da u svakom trenutku napravimo razliku, i zbog toga moramo biti čvrsti. Moramo da nastavimo da radimo i treniramo. Imam poverenje u sve. Brzo ćemo morati da se oporavimo i odmorimo i idemo da pobedimo Portugaliju - najavljuje Grizman.

Selektor Francuske Didije Dešan bio je frustriran defanzivom Mađara.

- Sve svoje živote su podredili ovoj utakmici. Bravo za njih - prokomentarisao je Dešan.

Video: Mađarica, Čehinja, Hrvatica i Ruskinja grme, a Slovakinja baca na kolena: Najlepše novinarke na EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    20. jun 2021 | 12:11

    Cuj bila je vrucina i smetali im navijaci... Da nije zalosno to sto je rekao bilo bi smesno. Francusi imaju toliko dobrih igraca da mogu tri reprezentacije da sastave ali juce im nije islo. Jednostavno Madjari nisu imali strah od imena, igrali su pred svojom publikom, na EP-u na koje su otisli posle ne zna se koliko dugo vremena. Naravno da su igrali ko nenormalni. Cak i da izgube od Nemaca oni su svoje ispunili... nisu su obrukali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA