≫ 

Legendarni engleski igrač izdao suprugu zbog prsate rijaliti zvezde, procurile i bezobrazne poruke

Oven je igrao na dva EP i na tri SP u dresu Engleske

  • 2
Majkl Oven Printskrin: Youtube/BT Sport

Dok sadašnja generacija repreznetacije Engleske pokušava da dođe do završnice Evropskog prvenstva, neki bivši fudbaleri Gordog albiona ovih dana pune stranice tamošnje žute štampe!

U pitanju je Majkl Oven, bivši napadač Liverpula, Reala i Mančester junajteda, koji je na EP 2004. godine postao prvi engleski fudbaler koji je dao gol na četiri uzastopna velika turnira. A Ovenu je to pošlo za nogom na SP 1998. i 2002. gopdine, te na EP 2000. godine.

Elem, Oven je navodno uhvaćen kako je izdao suprugu sa tamošnjom rijaliti zvezdom Rebekom Džejn s kojim je razmenjivao eksplicitne poruke, mada ništa više od toga nije bilo.

Oven je Rebeku navodno zapratio na Tviteru još u martu, a Rebeka je tek nedavno otkrila sočne detalje njihove prepiske koja je sadržala i razmenu eksplicitnih fotografija.

Oven je u braku još od 2005. godine, a poznato je da je 2014. bio na ivici razvoda. To je objasnio i u svojoj autobiografiji koju je izdao pre dve godine.

>>> Makedonci jesu poraženi dva puta u prva dva kola na EURO, ali nisu razočarali, i danas (18.00) će imati priliku za častan oproštaj protiv Holandije koja ima maksimalnih šest bodova. Kvota na Lale je 1,36, na Makedonce 8,50, na iks 5,40, a na GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Holandija.

- Sada kada je moja ideja da se rastanem sa Luizom 2014. godine napokon prošla, siguran sam da da će svi koji me poznaju sada reći da sam potpuno drugačija osoba - napisao je Oven koji je, ipak, pao na čari atraktivne Rebeke.

Video: Da li ste zaboravili prsatu Albanku sa EURO 2016?! Probila se neviđeno, a tek da joj vidite snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA