≫ 

Nives Celzijus "častila" navijače Hrvatske: Prve grudi Balkana ispadaju iz "kockastog" bikinija

Najpoznatije navijačice Hrvatske imaju novi trend za podršku svom nacionalnom timu

  • 4
Nives Celzijus

Foto: Instagram.com/nivescelsius

Velika pobeda Hrvatske nad Škotskom od 3:1 razgalila je navijače u ovoj zemlji, a i neke poznate ličnosti odlučile su da na sebi svojstven način proslave pobedu i plasman u osminu finala.

Jedna od najpopularnijih Hrvatica, Nives Celzijus, na svom Instagramu je objavila seriju fotografija u provokativnom "kockastom" kupaćem, pa su "prve grudi Balkana" posebno došle do izražaja u ovakvom izdanju.

Objavljivanje fotografija u kockastom kupaćem postao je trend među atraktivnim hrvaticama, jer je to isto radila i poznata navijačica Knol Dol, koja je to radila uoči početka Eura, kada je objavila seriju provokativnih fotografija.

Pogledajte i sami izdanje Nives Celzijus u specijalno dizajniranom "dresu":

Pogledajte i fotografije njene prijateljice Ivane Knol:

Portugal na Francusku, Ronaldo na Mbapea. Gledaćemo spektakl večeras (21.00) - Francuzi su mirniji jer su obezbedili osminu finala, dok Portugalci jure pobedu, mada bi im i bod verovatno završio posao za treće mesto. Kvota na Portugal je 3,20, na iks 3,10, a na Francuze 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugal - Francuska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Аца

    23. jun 2021 | 13:07

    Сви ви што навијате да Хрватска оде што даље, заборављате да је на прослави светског вицешампионског места Томпсон био звезда вечери, о преносу преко ХРТ-а тек и да не говоримо... Претпостављам да вам то већини и не смета, зар не? Када се РТС на било који начин удостојио да угости или прикаже Бају Малог Книнџу, баш бих волео да знам.... Кукавна моја јадна Србијо, петоколонашка, аутошовинистичка....

  • Ena

    23. jun 2021 | 10:54

    I onda kazu nas muskarci gledaju kao objekat eeeee ....

  • 🇷🇸

    23. jun 2021 | 23:10

    Oliz‘o bi je k‘o lizalicu 😋😋😋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA