Murinjo: Stojim sa Ibrom, Adrijanom i Krespom, Arnautović prilazi i kaže: "Šefe, bolji sam od njih"

Sećanja sadašnjeg trenera Rome na period od pre 11 godina

  • 8
Jose Mourinho, Žoze Murinjo Foto: Tanjug/AP

Austrijski napadač Marko Arnautović je u neku ruku obeležio prvu fazu Evropskog prvenstva zbog suspenzije od jednog meča koju je dobio posle meča sa Severnom Makedonijom.

Upravo to je bio razlog za engleske medije da upitaju Žozea Murinja, koji je dao intervju za jednu radio stanicu, o tome kakav je Arnautović bio kao klinac kada je svojevremeno došao u Inter.

Podsetimo, Arnautović je u sezoni 2009/2010 stigao iz Tventea na jednogodišnju pozajmicu u redove Neroazura, ali se nije naigrao zbog žestoke konkurencije.

- Marko Branka je tada bio sportski direktor i jednog dana je stajao sa klincem kog je želeo da dovede iz Holandije. Kada je stigao, trening je već bio u toku. Došao sam i pozdravio se sa njima i otišao sam na drugu stranu - rekao je Murinjo i dodao:

- Tamo su bili Ibrahimović, Adrijano, Krespo i Kruz. Prišao sam im i rukovao se, a onda smo počeli da razgovaramo. U jednom trenutku stiže Marko i kaže: Gospodine, ja sam bolji od svih njih zajedno."

Arnautović se 2010. preselio u Verder, a zatim je igrao za Stouk i Vest Hem pre nego što je otišao u Šangaj. Pominjao se kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali će, po svemu sudeći, doći u Bolonju ovog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sosa

    26. jun 2021 | 00:57

    Momak ima talenta da je Brazilac vec bi bio u top 10 napadaca trenutno

  • nula bodova

    26. jun 2021 | 06:29

    Nikad se on nije spominjao kao pojavcanje , njegovo ime se spominjalo kao bomba za najnaivnije navijace na planeti..to su oni navijaci koji vjeruju da je od ove godine veliki petak u cetvrtak..a sto se tice igracke kvalitete tog austrijanaca..nula bodova

  • Argo

    26. jun 2021 | 00:56

    Tako su i Srbi “objektivni” kada se uspoređuju sa Hrvatima u fudbalu pa kazu do Mamica je,kulta,saveza,trenera,natoa,vatikana samo ne kvalitete jer ne daj boze da netko moze biti jednostavno bolji od Srbina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA