≫ 

Mis EURO u nikad provokativnijem izdanju: Marta crveno-belom kombinacijom bacila fanove u trans

Kako sad stvari stoje, ova Poljakinja će odbraniti titulu osvojenu 2016. godine

  • 2
Marta Marcok Printskrin: Instagram/martabarczok.official

Iako je njena Poljska ispala već u prvoj fazi, atraktivna Marta Barcok i dalje krasi trbine Evropskog prvenstva i kandiduje se da odbrani titulu Mis EURO koju držio od 2016. godine!

Marta je iskoristila činjenicu da živi u Londonu i posetila je Vembli, gde je svoju podršku pružila Austriji na meču protiv Italije.

A na tribinama legendarnog stadiona se pojavila u nikad provikativnijem izdanju: crveno-beloj kombinaciji, kratkoj suknji, mrežastim čarapama i čizmama koje dosežu do pola butina.

- Poljska više nije na EP, ali su bije i dalje iste. Danas navijam za Austriju - poručila je Marta na svom Instagram profilu.

Poljakinja je veliku pažnju privukla i ispred stadiona, pogotovo dok je boravila u jednom od kafića. Tom prilikom se fotografisala na motoru gde je, zbog "problema" sa kratkom suknjom, pokazala gaćice.

Inače, Marta je već godinama jedna od najlepših navijačica sveta, mada je razlika između nje i nekih drugih to što se Poljakinja eksponira samo kada su u pitanju neka takmičenja i mečevi njenog nacionalnog tima.

Video: Da li ste zaboravili prsatu Albanku sa EURO 2016?! Probila se neviđeno, a tek da joj vidite snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA