Modrić pokazao da gol protiv Škota nije slučajan, namestio nogu i za Špance

Možda je upravo on čovek odluke

  • 1
Luka Modric, Hrvatska

Printksrin: Twitter / DAZN_CA

Reprezentaciju Hrvatske očekuje meč osmine finala Evropskog prvenstva protiv favorizovane Španije, a kapiten "Vatrenih" Luka Modrić je na treningu "namestio nišan" i ponovio je gol kakav je dao i protiv Škotske.

Hrvatska je dan pred utakmicu ostala bez jednog od najboljih igrača, Ivan Perišić je pozitivan na korona virus i za njega je takmičenje na Euru završeno.

Moraće Zlatko Dalić da eksperimentiše i pruži priliku nekim igračima koji do sad nisu imali priliku da zaigraju (Mislav Oršić), ili će pak selektor Hrvatske odabrati Vlašića da zameni fudbalera Intera.

S druge strane, kapiten reprezentacije Hrvatske i njihova najveća uzdanica, Luka Modrić podsetio je sve prisutne na gol koji je postigao protiv Škotske i kojim je svojoj reprezentaciji zakazao meč protiv Španije.

 

Gol koji je postigao protiv Škotske spoljnim delom stopala, poznatom "Trivelom", važi za jedan od najlepših u dosadašnjem delu Eura.

Podsetimo, meč između Hrvatske i Španije je na programu u ponedeljak, 28. juna, s početkom od 18 časova, dok ćete tekstualni prenos meča moći da pratite na našem portalu.

Video: Šahovnica se uvukla u pozadinu: Hrvatska navijačica objavila nikad vrelije snimke, mrda napred nazad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA