≫ 

Gol Hrvata u 92. protiv Španije izjednačio rekord na EURO

Pašalić je proslavio i svoju Atalantu

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Hrvatska - Španija Foto: Tanjug/AP

Gol koji je Mario Pašalić postigao u nadoknadi vremena meča između Hrvatske i Španije, obradovao je i njegov klub Atalantu koja je poravnala rekord Reala, Barselone i Anderlehta na Evropskim prvenstvima!

Naime, Pašalić je peti različiti igrač Atalante koji je na ovom EURU tresao mrežu, posle Danca Joakima Melea, Italijana Matea Pesine, Ukrajinca Alekseja Mirančuka i Nemca Robina Gosensa.

Samo Real 2012. godine, Barselona 2000. i Anderleht 1984. su imali po petoricu različitih igrača koji su tresli mrežu na EP, dok će Atalanta zvanično imati priliku da taj rekord i premaši. Inače, taj gol Pašalića Hrvatima je obezbedio samo produžetke, jer je Španija u nastavku meča sa dva gola izbacila Kockaste sa EP.

>>> Kakav derbi u osmini finala EP danas (18.00) na Vembliju. Englezi, koji su krenuli na EURO kao favoriti, protiv Nemaca, koji po imenima nisu kao što su nekad bili, ali su pokazali zašto su Nemci. Kvota na Englesku je 2,65, na Nemačku 2,80, na iks 3,10, a na GG3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Engleska - Nemačka.

Video: Ekskluzivni video iz Kopenhanega: Blanka Vlašić s megafonom vodi navijanje pred utakmicu Hrvatske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA