Frka u Hrvatskoj: Rebić isprozivao selektora i Prosinečkog, Zvezdina legenda ga brutalno "spustila"

Nisu zadovoljni u Hrvatskoj posle ispadanja sa Eura

  • 10
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Hrvatska - Češka Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Milana i reprezentativac Hrvatske, Ante Rebić je putem svoje Instagram priče isprozivao celokupnu reprezentaciju, selektora i sve stručne konsultante tokom Eura, među kojima je bio i Robert Prosinečki, legenda Crvene zvezde.

Reprezentacije Hrvatske se oprostila od Eura porazom u osmini finala od Španije, gubili su "Vatreni" sa 3:1 do 85. minuta, potom je Mislav Oršić golom i asistencijom vratio rezultat na 3:3, da bi Španci tek u produžetku slomili Hrvate i slavili sa 5:3.

Jedan od najvećih krivaca za ovaj poraz prema mnogima je Ante Rebić. Naime, hrvatski mediji i navijači su napali krilnog fudbalera zbog toga što je menjao kopačke kada je Španija postigla gol za 1:1.

Ante Rebić nije ostao dužan ljudima koji su ga isprozivali, pa je na svom Instagram profilu objavio priču sa sledećim tekstom.

- Nakon svega, nije bitno ko je „krivac“, činjenica je da smo zadnje dve - tri godine s****e, lično mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju, plus dva genijalca (L i M), da uradimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu - napisao je u svojoj priči na Instagram ovaj fudbaler, ali nije tu stao.

- StručLJaci sa TV-a, ostavite špricer pre emisije i navijajte za Hrvatsku! Zajedno smo jači - dodao je Rebić ciljajući na Roberta Prosinečkog, Gorana Vlaovića i Antuna Samovojskog.

Nedugo zatim, samo 20 minuta kasnije, Ante Rebić je ugasio svoj Instagram nalog jer je dobio pregršt uvredljivih poruka i pretećeg sadržaja.

Nije se dugo čekalo na odgovor jednog od "stručljaka", kako ih je Rebić nazvao, legendarni Robert Prosinečki je kratko odgovorio.

- Ne znam ko je Ante Rebić, nisam ga video već neko vreme.

Ostavlja se pitanje da li će Zlatko Dalić ostati selektor nakon Evropskog prvenstva, ali takođe i pitanje, kakav će biti reprezentativni status Antea Rebića u budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    1. jul 2021 | 10:34

    Sta bi tek da su kao mi, da 20 godina nisu videli EURO!

  • Pele

    1. jul 2021 | 10:55

    I on im kriv za ona ostala 4 gola ? Mislim to su gluposti kriviti sad čoveka za poraz. Da je bilo 2:1 pa ajd nego 5 komada primili i sad njega krive...

  • Oki

    1. jul 2021 | 11:57

    I tako su se i oni raspali pre 3 god igrali finale SP to je Balkan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA