Švajcarci otkrili ko je njihov najluđi navijač s Eura: Sad dobija ponude sponzora sa svih strana

Euro može promeniti život u deliću sekunde, pitajte Luku Lutenbeha

  • 5
Navijač Printskrin: Twitter

Švajcarski navijač Luka Lutenbeh postao je hit na društvenim mrežama zbog svoje izuzetno emotivne proslave gola Marija Gavranovića kojim je njegova reprezentacija obezbedila produžetak u duelu s Francuskom u 93. minutu, a potom i prolazak u narednu fazu Eura.

Švajcarci su napravili ogroman podvig izbacivši Francusku sa Evropskog prvenstva, aktuelni vicešampion Evrope i aktuelni svetski prvak je imao rezultat koji ga vodi dalje sve do nadoknade vremena.

Upravo ta nadoknada vremena je i donela rolerkoster emocija kod svih navijača, a najistaknutija reakcija je bila kod izvesnog Luke Lutenbeha, čije su slike munjevitom brzinom došle do svakog dela interneta.

A čini se da je "srećna zvezda" pogledala i ovog navijača nakon ovakve proslave, naime, sada sve kompanije žele da im upravo on bude zaštitno lice na budućim reklamama.

Njegov Instagram nalog je dobio nekoliko hiljada pratilaca u rekordnom vremenu, Tviter takođe, a čak mu je i Švajcarska avio-kompanija "FlySwiss" obezbedila besplatno putovanje do Sankt Peterburga gde će ova reprezentacija igrati četvrtfinale protiv Španije.

Kompanija Red Bull će poslati veliku količinu energetskih pića ovom navijaču kako bi njegov put u Rusiju prošao na što bolji način, a čak će dobiti i jedan velnes vikend u spa centru od kompanije Svis Turism.

Pored ovih ponuda, došla je i jedna malo neobičnija od ostalih. Navodno, Švajcarski institut za zdravlje je kontaktirao Luku tražeći od njega da bude njihovo zaštitno lice koje će pozvati mlade na vakcinaciju protiv korona virusa.

Luka je izjavio za švajcarski Blik da još uvek ne zna šta će sa svim ovim ponudama, ali kako je javio marketinški stručnjak iz ove zemlje, Murbak, "super fan" će od svega dobiti nekoliko povlastica, ali neće moći da unovči svoju trenutnu popularnost.

Video: Mađarica, Čehinja, Hrvatica i Ruskinja grme, a Slovakinja baca na kolena: Najlepše novinarke na EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA