≫ 

Preko 250.000 Francuza traži da se ponovi utakmica sa Švajcarskom: Da li su povređena pravila?

Ne mire se sa ranom eliminacijom...

  • 27
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Francuska - Švajcarska Foto: Tanjug/AP

Francuski navijači se nikako ne mire se sa činjenicom da su ispali u osmini finala Evropskog prvenstva od Švajcarske na penale.

Tako je preko interneta pokrenuta peticija sa zahtevom da se poništi meč protiv Švajcarske i odigra novi, a razlog za to je što sjajni golman "Sajdžija" Jan Zomer navodno nije stajao na gol-liniji kada je odbranio penal Embapeu.

- Sport mora da se igra po pravilima, a te večeri pravila nisu poštovana - objasnio je autor peticije postavljene na sajtu "leslignesbougent.org".

Do četvrtka popodne, potpis na peticiju je stavilo preko 250.000 ljudi, a praktično svake sekunde stižu novi potpisnici.

U komentarima na društvenim mrežama se ističe da se ne zna da li je neko bio ironičan ili ozbiljan kada se upustio u ovaj poduhvat, u svakom slučaju, zahtev nema gotovo nikakve izglede da dobije drugačiji epilog od onog koji je već postignut.

Video: Romantični gest Dejana Stankovića u programu uživo: Usred davanja izjave se obratio supruzi Ani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    1. jul 2021 | 22:10

    Tijeri Anri, 2009. godine, ruka, gol u produzecima i Francuska pobedjuje Irsku, prolaze na svetsko prvenstvo, raduju se kao poludeli iako su svesni da je prevara. I sad se kao bune…

  • Joco

    1. jul 2021 | 23:17

    Da li je realno da lik piše da golman nije imao nogu na liniji a postavi sliku na kojoj se vidi da je noga baš na toj liniji. Čestitajte ljudima pobedu i priznajte poraz, niste nepobedivi. Ako vam je neko obećao pre turnira da ćete osvojiti, prevarili ste se umišljeni francuzi.

  • celavi70

    1. jul 2021 | 22:17

    Tako je druze !! Najociglednija kradja u istoriji fudbala !!! A ovo je cisto ko suza! Noga je na liniji i mogu da se bune koliko god hoce !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA