≫ 

Gvardiola: Nemamo novca da dovedemo Kejna

Trener Mančester Sitija demantuje letnju transfer bombu

  • 5
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Engleska - Ukrajina Foto: Tanjug/AP

Gotovo celog leta se priča o odlasku kapitena reprezentacije Engleske Harija Kejna iz Totenhema, a kao glavni kandidat za njegovo dovođenje istakao se Mančester Siti.

Krajem maja na Ostrvu se pojavila informacija da je Kejn zatražio transfer iz Totenhema. Na tu priču je sada tačku stacio trener Pep Gvardiola.

- Nemamo novca da dovedemo Kejna, barem ne po ceni o kojoj se priča. Nemoguće je, ne možemo da ga priuštimo. Svi klubovi su u finansijskim problemima i mi nismo izuzetak. Imamo Gabrijela Žesusa i Ferana Toresa na tim pozicijama. Oni su bili neverovatni tokom cele sezone - rekao je Gvardiola.

Kejn od 2010. godine nastupa za Totenhem, a u karijeri je na 415 utakmica postigao 248 golova i upisao 68 asistencija za Pevce.

Video: Derbi na terenu, ali bogami pršti i na tribinama: Ko ima lepše žene i devojke - Španci ili Italijani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • celavi70

    6. jul 2021 | 22:50

    Glupo mu da kaze "STA CE NAM OVO DRVO " 😂😂

  • Pex

    7. jul 2021 | 02:24

    BOMBAAA: Kosarkaski klub partizan doveo harija kejna ! Zasto ? Zato sto im se bas tako moze posle najgore sezone u istoriji kluba !

  • NN

    7. jul 2021 | 00:00

    Jao kako mi je zao jadni City, nemaju jadni ... Evo suze mi idu, sve bi dao da mogu nekako da im pomognem... Ajde da organizujemo: neku lutriju, pranje kola u toplesu ... ili tako neshto pa da im malo pomognemo !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA