Krmača Suzi predvidela ko će igrati u finalu EURO: Možda bi kladioničari mogli da je poslušaju

Vidovita svinja sa farme u okolini Njukasla je postala poznata, ne samo u Engleskoj, nego i celoj Evropi zbog svojih "vidovnjačkih" sposobnosti

  • 4

Celu Englesku je zahvatila euforija zbog igara reprezentacije na Evropskom prvenstvu i nacija nestrpljivo iščekuje da konačno "Gordi Albion" osvoji jedan veliki trofej.

Na putu ka tome im u polufinalu stoji Danska protiv koje će igrati na kultnom londonskom "Vembliju" u sredu uveče od 21h.

Nade i očekivanja navijača je na sam dan utakmice dodatno podgrejala i "naša poznanica" od prošle nedelje - vidovita krmača Suzi sa farme u blizini Njukasla.

Suzi je postala popularna tokom Evropskog prvenstva na kome je nepogrešivo pogađala konačne rezultate utakmica engleske reprezentacije.

Zato su joj se i sada obratili za pomoć pred duel sa opasnim Dancima i pred Suzi još jednom postavili dve kofe sa hranom, na jednoj je bila nalepljena danska, a na drugoj engleska zastava.

Koju kantu je Suzi odabrala i time predvidela ko će igrati u finalu s Italijom za pehar evropskog šampiona pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ona prognozira rezultate EP: Ono što je bio oktopod Pol u Nemačkoj, sada je krmača Suzi u Engleskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA