≫ 

Tamna strana Eura usred kolevke fudbala, VAR Englezima poklonio penal za plasman u finale

Neverovatna greška i sudije Danija Mekelija i VAR-a

  • 32
rahim sterling Foto: Tanjug/Ap

Reprezentacija Engleske slavi Rahima Sterlinga, veliča Harija Kejna, ali najviše - VAR!

Selekcija domaćina dobila je jedanaesterac u produžetku utakmice sa Dancima, krajnje diskutabilan, čak slobodno možemo reći neopravdano dosuđen posle teatralnog pada Sterlinga u petercu Skandinavaca.

Niko tu nije video razlog da se sudija Mekeli maši i dune u pištaljku i pokaže na "kreč", Danci su bili u neverici, pa je VAR morao da interveniše. Verovali su fudbaleri Danske da će odluka biti preinačena, da će meč biti nastavljen kao što je bilo do tada, na 1:1, ali iz VAR sobe je stigla šokantna potvrda Mekelijeve odluke - penal je!

Pravda umalo nije zadovoljena po Dance, pošto je Šmajhel pročitao gde će Kejn šutirati, ali je loptu odbio pravo na kopačku kapitenu Engleske koji iz drugog pokušaja nije pogrešio.

Pogledajte (ne)spornu situaciju pred golom Danske, pad Sterlinga koji jeste ušao u "sendvič" igrača Danske, ali nije tu bilo ni govora o kontaktu za prekršaj.

Iz još jednog ugla pogledajte start igrača Danske na Sterlingu.

Video: Haos na ulicama Londona do kasno u noć: Orilo se Its coming home

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    7. jul 2021 | 23:51

    Guraju smradove Italijani molim vas zgazite ih!!!

  • Aleksić

    8. jul 2021 | 09:12

    UEFA je mafija. To su dokazali već više puta u prošlosti. Jugoslaviju izbaciše sa EP 1992 iz političkih razloga i ako Sport i politika po njihovome se ne mešaju. Sledeće Kosovo primiše mimo statuta i ako statut jasno kaže da članica UEFA može biti samo država koja je priznata od Ujedinjenih nacija. Tako da nameštanje utakmica isto nije ništa iznenađujuće.

  • Don

    7. jul 2021 | 23:56

    Napucace ih Italijani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA