≫ 

Ovako su Englezi slavili: "Zovite šefa i recite da nećete na posao, zaslužili ste da se napijete"

Pogledajte fotografije sa slavlja na ulicama Londona

  • 2

Verovatno niko nije to trebao ni da im kaže, ali engleski navijači su u potpunosti poslušali jednog tamošnjeg komentatora koji je u prenosu uživo, posle trijumfa nad Danskom u polufinalu Evropskog prvenstva, imao zanimljivo izlaganje.

Naime, on je pozvao narod da izađu na ulice i slave ulazak u istorijsko finale, i to rečima da "deca ne idu na spavanje posle meča", kao i da "stariji nazovu šefove i kažu da neće doći na posao."

- Zaslužili ste da se večeras napijete, imali ste užasnih 16 meseci iza sebe - poručio je!

Naravno, ulice i pabovi širom Engleske bili su puni, pogotovo u Londonu gde je Gordi albion i igrao polufinale, a gde će nastupiti i u finalu protiv Italije u nedelju veče (21.00).

Gomila navijača blokirala je Pikadili, saobraćaj je u potpunosti stao, a neki od njih su svoju sreću ispoljavali tako što su se penjali na dabl-deker. Drugi su, pak, završili na uličnim banderama i na telefonskim govornicama.

Bilo je i posla za policiju koja je privodila one navijače koji su preterali, a vi u nastavku možete pogledati fotogarfije sa slavlja na ulicama Londona:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limdar

    8. jul 2021 | 08:03

    Engkezi kao cigani samo da se slavi a što pokradeno nema veze. Sada tek vidim zašto Zvezda instaliraka VAR tehnologiju džaba VAR kada opet može biti kako je sudijama rečeno i kako tata kaže.

  • Vodolijax

    8. jul 2021 | 09:40

    Zvaće oni šefa i posle finala jer neće moći doći na posao jer imaju pravo i da tuguju.....Idemo Italija.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA