≫ 

UEFA pokrenula postupak protiv Engleza posle meča s Dancima, na stolu su tri optužnice!

Nema sumnje da će FS Engleske biti kažnjen, pitanje je samo koliko

  • 6
Kasper Šmajhel Foto: AP/Tanjug

Čelnici Evropske kuće fudbala (UEFA) pokrenuli su postupak protiv Fudbalskog saveza Engleske zbog ispada na meču protiv danske u polufinalu Evropskog prvenstva!

Englezi su protiuv Danaca igrali na domaćem terenu i propli su posle sumnjivog penala u produžecima, a UEFA ih tereti na osnovu tri tačke: zviždanje himni rivala, uporebi lasera i zbog bakljade i vatrometa!

Naime, engleski navijači su se ružno poneli prema rivalu tokom intoniranja himni, da bi prilikom izvođenja penala neko sa tribina laserom pokušao da omete Kaspera Šmajhela. Ovaj je, ipak, odbranio penal, ali je Hari Kejn iz odbitka ugurao loptu u mrežu.

Zatim, korišćenje vatrometa i baklji nije dozvoljeno i UEFA će definitivno kazniti Engleze. Međutim, pitanje je samo kakva će konačna kazna biti. Sudeći prema nekim najavama iz Britanije, verovatno novčana...

Engleska će u finalu EP igrati protiv Italije 11. jula na Vembliju, i to pred krcatim tribinama.  A vi u nastavku možete pogledati kako je teklo slavlje na ulicama Lodnona posle trijumfa nad Danskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    8. jul 2021 | 14:26

    Da je srbija več bi bila izbačena......

  • MUJO

    8. jul 2021 | 14:58

    Evropo eve me (kolonojalisti).To je genocidan narod koji je planski porobljavao , iskorenjavao ,zlostavljao i iskorišćavao.

  • Semajlirane_pufne

    8. jul 2021 | 16:41

    Da zamazu oči za nepostojeći penal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA