Zašto je Bonući ovako slavio gol? Englezima rekao "morate da jedete više paste", trolovao i Ronalda

Šou heroja Italije nakon finala

  • 2
Euro 2020 finale, fudbal, fudbalska reprezentacija Italija - Engleska Foto: Tanjug/AP

Leonardo Bonući je bio heroj Italije, pošto je postigao gol za izjednačenje protiv Engleske na Vembliju, a on i Kjelini su bili stub odbrane Italije tokom čitavog turnira na kojem su Azuri i najviše pokazali od svih ekipa i na kraju zasluženo podigli trofej.

Njegov gest tokom proslave gola mnoge je zaintrigirao, jer Bonući ima karakterističnu proslavu gola, gde ima gestikulaciju kako kažiprstom kruži oko svojih usta, a zatim je pokazao rukama simbol latiničnog slova L i M.

Simboli su jasni, pošto su ona posvećena njegovim sinovima, Lorencu i Mateu, dok je gest sa kruženjem prstom oko usta povećen svim njegovim kritičarima i znači "operite usta".

Nakon meča, Bonući je imao svoj novi šou. Najpre je u TV kameru vikao "It's coming to Rome", što je bila reakcija na čuvenu pesmu Engleza "It's coming home", da bi potom nastavio da provocira navijače Engleske, uzvikivanjem: "Morate da jedete još paste".

I nakon toga je kruna svega bila konferencija za novinare, gde je "trolovao" Kristijana Ronalda i Pola Pogbu, koji su tokom Eura sklanjali sa konferencije sponzoraska pića, Hajneken i Koka Kolu.

- Pijem sve i prvi sam - poručio je Bonući, a nakon toga otpio gutljaj Hajnekena, a potom i Koka Kole.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sky Sports (@skysports)

Savršen završetak bilo je to što je na kraju otišao na spavanje s peharom, gde je pozirao sa Đorđom Kjelinijem uz poruku koju bi kod nas shvatili kao onu iz pesme "mirno spavaj nano, sve je zaključano".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dale

    12. jul 2021 | 19:04

    Da je jos jedan prst ispruzio proglasili biste ga srbinom najvecin 😄😄

  • Gića

    12. jul 2021 | 16:08

    E tako se to radi. Pogotovo ovo za pivo i sok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA