Da se naježite: Pogledajte ludnicu u svlačionici Italije, a onda i najluđe otpevanu himnu u autobusu

Slavilo se strastveno, kako to samo Italijani i znaju

  • 1

Video: Prozivanje Engleza, lupanje leda o glavu, autobus u transu i moćno pevanje italijanske himne

Fudbaleri Italije osvojili su titulu prvaka Evrope posle dramatičnog finala protiv Engleske na Vembliju, gde su slavili posle penala, nakon što u regularnom toku meča nije bilo pobednika jer je rezultat bio 1:1.

Nakon što je Donaruma odbranio poslednji penal Bukaju Saki, moglo je da počne veliko slavlje Italijana. Leonardo Bonući, strelac jedinog gola za Italiju u regularnom delu, koji je bio precizan i sa bele tačke, prednjačio je u slavlju, imao je svoj šou nakon meča u porukama za Engleze da treba da jedu više paste, takođe je trolovao i Kristijana Ronalda za sklanjanje Koka Kole na konferenciji, a pravi šou usledio je u svlačionici i autobusu nakon osvajanja titule.

Tokom ludog slavlja u svlačionici viđeni su neverovatni prizori. Belotija su posipali ledom, Aćerbi je umesto cipela "obuo" ogromne kutije i hodao s njima, dok je glavni hit bio "Spici's on fire", kao verziju koju pevaju mnogi engleski navijači.

Kruna svega bila je himna koju su otpevali "na suvo" u autobusu tokom koje su otpevali iz srca, kako to uvek rade i pred početak meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA